Τα Starbucks επιστρέφουν στην Πλατεία Κοραή

17:32 1/5/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Μετά από δέκα χρόνια, ξεκινάει μία νέα ιστορία.

Πέρασαν ήδη δέκα χρόνια παρουσίας των Starbucks στην Ελλάδα. Ο εορτασμός των δέκα χρόνων συνδυάστηκε με τα εγκαίνια του καταστήματος στο πεζόδρομο της οδού Κοραή. Το συγκεκριμένο κατάστημα κρύβει μία μικρή ιστορία, καθώς ήταν αυτό που φιλοξένησε για πρώτη φορά την εταιρεία

Starbucks στην Ελλάδα. Επίσης ήταν ένα από τα κτίρια που καταστράφηκαν στα Δεκεμβριανά επεισόδια του 2008.
Μετά από δύο χρόνια λοιπόν, με μία πλήρη ανακαίνιση ο χώρος των Starbucks στην πλατεία Κοραή σας περιμένει. Η διακοσμητική προσέγγιση του νέου καταστήματος, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της φιλοσοφίας των Starbucks να δημιουργούν ξεχωριστές εμπειρίες, με έμπνευση την τοπική ιστορία και παράδοση, εμφανίζοντας παράλληλα και σύγχρονες αισθητικές επιρροές. Στο κατάστημα επικρατεί μια ζεστή και lounge ατμόσφαιρα, στην οποία πρωταγωνιστούν 2 φυσικά υλικά: το ξύλο και το μάρμαρο. Τα δύο υλικά συνδυάζονται ιδανικά και δημιουργούν μια αρμονική ισορροπία, όπου το «παλιό» συναντάει το «νέο».



Με το άνοιγμα του καταστήματος στην Πλατεία Κοραή, μετά την ολική ανακαίνιση του, τα Starbucks επιστρέφουν σε έναν αγαπημένο χώρο, όπου θα συνεχίσουν να μοιράζονται το πάθος για τον καφέ και τους ανθρώπους. Τα 10 πρώτα χρόνια των Starbucks στην Ελλάδα είναι σαφώς ένα ορόσημο για την εταιρεία, η συνέχεια ωστόσο θα είναι ακόμα πιο δυναμική και συναρπαστική, με πολλές απολαυστικές εκπλήξεις, όπως το λανσάρισμα του νέου Yogurt Frappuccino και των Starbucks Refreshers-ροφήματα που θα ικανοποιήσουν τους πιστούς φίλους και θα δημιουργήσουν νέες σχέσεις με όσους αναζητούν ποιοτικές, αυθεντικές και καινοτόμες γεύσεις.

The post Τα Starbucks επιστρέφουν στην Πλατεία Κοραή appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα