Τα 7 καλύτερα wavy hairstyles των celebrities

Το bob είναι το haircut που τον τελευταίο χρόνο έχει κυριαρχήσει στα trends αλλά και στις προτιμήσεις των γυναικών. Ωστόσο, το hairstyle που έχει παρόμοια επιτυχία σε αυτό το κούρεμα είναι το wavy. Τα κυματιστά μαλλιά σε όλα τα μήκη είναι πια η νέα τάση του street style

αλλά και του red carpet που οι celbrities ξέρουν καλά να υιοθετούν και να εντυπωσιάζουν. Είτε σε retro, είτε σε cool στιλ, το wavy hairstyle φαίνεται ότι θα μας απασχολεί για καιρό ακόμα. Δείτε τα 7 wavy hairstyles που ξεχωρίσαμε από την εβδομάδα που μας πέρασε:

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Miroslava Duma

Η διάσημη fashion blogger έκανε το αντίθετο από την τάση του bob που επικρατεί. Άφησε τα μαλλιά της να μακρύνουν και ομολογουμένως το mermaid hairstyle της δίνει ένα chic αλλά και retro χαρακτήρα.

Δείτε περισσότερα Galleries Olivia Wilde

Η Wilde επέλεξε να δώσει μία διαφορετική πινελιά στο wavy hairlook της, επιλέγοντας ένα πιάσιμο στο κάτω μέρος. Δοκιμάστε το για ένα πιο νεανικό ύφος.

Δείτε περισσότερα Galleries Rachel Zoe

Η διάσημη στιλίστρια είναι από τις φανατικές του boho hairstyle, το οποίο συχνά επιλέγει στις εμφανίσεις της για να ολοκληρώσει το outfit της.

Δείτε περισσότερα Galleries Alessandra Ambrosio

Το sexy μοντέλο τόλμησε ένα μακρύ καρέ το οποίο φαίνεται ότι ξέρει καλά να υποστηρίζει με το boho καπέλα της..

Δείτε περισσότερα Galleries Alessandra Ambrosio

…. αλλά και στις επίσημες, glam εμφανίσεις της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Χρησιμοποιήστε το PHS5263 BrilliantCare Quattro-Ion της Bosch για να πετύχετε ανάλαφρα ή retro κύματα στα μαλλιά σας. Τυλίξτε μεγάλες τούφες γύρω από τη μία πλάκα, κλείστε τις και τραβήξτε αργά προς τα κάτω. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Δείτε περισσότερα Galleries Cate Blanchett

Το retro wavy hairstyle είναι πια συνδεδεμένο με την αριστοκρατική ηθοποιό, η οποία το αποθεώνει κάθε φορά.

Δείτε περισσότερα Galleries Alicia Vikander

Η γλυκιά Alicia επέλεξε ένα simple wavy hairlool με χωρίστρα στη μέση και μαλλιά ίσια στη ρίζα.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Bob Haircut, hairstyle, wavy hairstyle, καρέ μαλλιά, κυματιστά μαλλιά, μαλλιά

Keywords
Τυχαία Θέματα