Τα 10 style secrets της Sarah Jessica Parker

Δεν έχει σημασία που το “Sex & The City” τελείωσε το 2004 – εδώ που τα λέμε δεν ήταν και ό,τι πιο upper μπορούσαμε να αντιγράψουμε στιλιστικά. Το θέμα είναι ότι η Sarah Jessica Parker κατάφερε να πάρει την ταμπέλα της fashionista, που της χαρίσαμε μέσα από τη σειρά, και να την εξελίξει ώστε πλέον να θεωρείται υπέρτατο style icon!

Ποιο είναι το μυστικό της; Ο προσγειωμένος χαρακτήρας της και η ευχάριστη προσωπικότητά της,

σε συνδυασμό ότι κάνει full focus στην οικογένεια και την προσωπική της ζωή, είναι τα στοιχεία που κάνουν τις περισσότερες γυναίκες ανά τον κόσμο να μπορούν εύκολα να ταυτιστούν μαζί της. Το ότι όλα αυτά τα κάνει και με αξεπέραστο στιλ, την εκτοξεύει στην κορυφή.

Είτε συνοδεύει τις κόρες της στο σχολείο, είτε περπατά στο κόκκινο χαλί, ξέρει πώς να κλέβει την παράσταση τόσο με casual σύνολα όσο και με glamorous τουαλέτες. Παρακάτω λοιπόν θα αναλύσουμε μερικά από τα μυστικά της, τα οποία την έχουν κάνει να είναι η απόλυτη αναφορά για το στιλ μας.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ντύνεται ανάλογα με το σώμα της. Ξέρει ότι δεν διαθέτει ύψος μοντέλου, γι’ αυτό φροντίζει να επιλέγει ρούχα που αναδεικνύουν στο έπακρο τον δικό της σωματότυπο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αγαπάει τα statement αξεσουάρ, αφού γνωρίζει καλά πόση διαφορά μπορούν να κάνουν σε ένα look.

Δείτε περισσότερα Galleries

Επιλέγει key-pieces ακόμα και για χαλαρές βόλτες.Έχετε δει πιο stylish μαμά;

Δείτε περισσότερα Galleries

Αγνοεί τους κανόνες και το αυστηρό dress code. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το συγκλονιστικό look της πριν λίγους μήνες στο Met Gala;

Δείτε περισσότερα Galleries

Της αρέσουν τα patterns και τα χρώματα, καθώς της φτιάχνουν τη διάθεση. Πόσες φορές την έχετε δει με total black; Ελάχιστες, είναι η απάντηση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τονίζει τα δυνατά της σημεία. Τα καλογυμνασμένα χέρια της είναι αυτά που κλέβουν συχνά την παράσταση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Της αρέσει να πειραματίζεται με την haute couture. Έχει μια δική της, εντελώς fun προσέγγιση, την οποία και λατρεύουμε.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Δίνει μεγάλη σημασία στα παπούτσια. Ξέρει καλά ότι μπορούν να δώσουν άλλο ύφος ακόμα και σε ένα απλό outfit, όπως τζιν με T-shirt.

Δείτε περισσότερα Galleries

Δεν φοβάται τις πιο εκκεντρικές επιλογές. Η συγκεκριμένη παραμυθένια φούστα θυμίζει αιθέρια μπαλαρίνα. Μπορεί και να της έχει μείνει η συνήθεια από το Sex & The City!

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Sarah Jessica Parker, Sex & The City, SJP, στιλ διασήμων

Keywords
Τυχαία Θέματα