Στάσεις στο σεξ που μας φέρνουν σε αμηχανία

Σε έναν ιδανικό κόσμο κάθε στάση στο σεξ θα ήταν πάντα απολαυστική, δεν θα νιώθαμε ποτέ άβολα και θα είχαμε συνεχόμενους οργασμούς. Στην πραγματική όμως ζωή τα πράγματα δεν είναι πάντα ρόδινα, ακόμα και στο κρεβάτι. Μπορεί εκεί που κάνεις ακροβατικά με τον αγαπημένο σου, να σε πιάσει κράμπα, να βάλεις τα γέλια και ότι άλλο ευτράπελο και αδέξιο μπορείς να φανταστείς. Ωραίο είναι να πειραματίζεσαι, αρκεί να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου, ότι δεν παίζεις σε ταινία και υπάρχουν στάσεις που δεν είναι ευχάριστες ή μπορεί να σου φέρουν αμηχανία. Για την κάθε γυναίκα ισχύει κάτι διαφορετικό, εμείς μαζέψαμε τις πιο κοινές στάσεις του σεξ που μας έχουν δημιουργήσει έστω και μια φορά, αυτό που ποτέ δεν θέλαμε… αμηχανία.

Όταν βρίσκεσαι από πάνω

Μήπως, την πρώτη φορά που πάρεις τα ηνία και βρεθείς στην κορυφή, αρχίζεις να αναρωτιέσαι «Δεν έχω ιδέα! Τι πρέπει να κάνω τώρα»; Πρέπει να πας πάνω κάτω ή δεξιά αριστερά; Συνήθως αν είσαι πρωτάρα σε καθοδηγεί ο σύντροφος σου και υπάρχει περίπτωση μετά να θέλεις συνέχεια να βρίσκεσαι από πάνω. Όμως, αυτή η στάση έχει φέρει, έστω και μια φορά, πολλές γυναίκες σε δύσκολη θέση.

Ανάποδη καουμπόισσα

Είναι μια στάση που εκείνος βλέπει περισσότερα, από ό,τι έχεις δει εσύ η ίδια για το σώμα σου. Μια ανασφάλεια σου δημιουργείται. Από την άλλη μεριά αν το σκεφτείς καλύτερα, το γεγονός ότι δεν έχετε οπτική επαφή, μπορεί να λειτουργήσει διεγερτικά. Τώρα αν αρχίσεις να εστιάζεις σε λάθος πράγματα, όπως να βλέπεις τηλεόραση, τότε καλύτερα να αλλάξεις θέση, ώστε να έχεις οπτική επαφή με τον αγαπημένο σου.

Στο ντους

Σε μια αισθηματική ταινία ακόμα και σε μια περιπέτεια, δεν λείπει ποτέ το σεξ στη ντουζιέρα. Πόσο δύσκολο να είναι και στην πραγματική ζωή; Αφού λειτουργεί στις ταινίες το ίδιο θα λειτουργήσει και με εσένα. Όμως προσοχή, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταλήξεις με το πόδι ή ακόμα χειρότερα με το ισχίο σπασμένο.

Η γέφυρα

Φαντάσου να κάνεις γιόγκα και ταυτόχρονα σεξ. Ακούγεται απολαυστικό και σέξι, όμως δεν είναι και τόσο όσο το φαντάζεσαι. Σε αυτή τη στάση σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Εξάλλου υποτίθεται ότι ο σκοπός είναι να κάνεις σεξ, όχι γυμναστικές επιδείξεις.

Πάνω στο τραπέζι

Ο καλός σου θα μπει στο σπίτι και θα σε πετάξει με μια κίνηση ματ στο τραπέζι και θα σε απογειώσει. Δεν νομίζω. Μετά την πρώτη επαφή με το τραπέζι θα αρχίσεις να νιώθεις έναν πόνο λόγω της τριβής στην επιφάνεια. Και τότε είναι που σκέφτεσαι ότι τελικά δεν ήταν τόσο σέξι, όσο νόμιζες.

Ο ένας απέναντι στον άλλον

Την έχεις δει ή σίγουρα την έχεις διαβάσει. Είναι η στάση που κάθεσαι απέναντι στο σύντροφο σου και έχεις περάσει τα πόδια σου γύρω από εκείνον. Και μετά τι; Είναι μια αρκετά δύσκολη στάση που περιορίζει τις κινήσεις. Το μόνο θετικό είναι ότι είσαι πολύ κοντά στο σύντροφο σου και έχετε οπτική επαφή.

Όρθιοι

Είναι η πιο συνηθισμένη στάση στις ταινίες. Απαιτεί ο σύντροφος σου να είναι γεροδεμένος, να μπορεί να σε σηκώσει, αλλά πρέπει να σε κρατήσει και για αρκετή ώρα. Είναι σέξι και έρχεστε πολύ κοντά, όμως φρόντισε να υπάρχει ένα κρεβάτι κάπου κοντά σας, έστω ένας καναπές, ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε.

Keywords
Τυχαία Θέματα