Ο πρίγκιπας Κάρολος φιλιέται με νεαρό άνδρα στην μέση του δρόμου;

Βούτυρο στο ψωμί των σκανδαλοθηρικών περιοδικών και sites έβαλε το tabloid περιοδικό Globe, που υποστηρίζει πως συνέλαβε τον πρίγκιπα Κάρολο σε τρυφερό τετ α τετ με νεαρό άνδρα, και πως αποκαλύπτει μία άλλη πτυχή της προσωπικής του ζωής!

Tο περιοδικό Globe αφιέρωσε αρκετές σελίδες του τεύχους στη διπλή ζωή του και το gay προφίλ του. Σύμφωνα λοιπόν με το φωτογραφικό ρεπορτάζ αλλά και με πληροφορίες, ο πρίγκιπας είναι τρελά ερωτευμένος με τον ξανθό -αγνώστων μέχρι στιγμής- στοιχείων άνδρα, τον οποίο δεν διστάζει να φιλήσει στη μέση του δρόμου.

Το εξώφυλλο αυτό αναστάτωσε τους Βρετανούς, οι οποίοι σχολίασαν με τη σειρά τους το περιστατικό στα social media, με αρκετούς από αυτούς να υποστηρίζουν ότι πρόκειται για πλεκτάνη, υποστηρίζοντας ότι επιλέχθηκε μία εσκεμμένη οπτική γωνία, ώστε να φαίνεται ότι οι δύο άντρες φιλιούνται στο στόμα, χωρίς ωστόσο να έχει όντως συμβεί. Προς το παρόν ο ίδιος ο πρίγκιπας δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη απάντηση, και δεν πρόκειται να το κάνει καθώς το περιοδικό έχει κατακίτρινο προφίλ και κάνει αντίστοιχες αποκαλύψεις για την βρεττανική οικογένεια κάθε τρεις και λίγο.

Άλλωστε μπορεί σε πρώτη ανάγνωση να φαίνεται πως οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν τη διπλή ζωή του πρίγκιπα, όμως πρόκειται για κατασκευασμένες φωτογραφίες. Οι Βρετανοί αρχικά «τσίμπησαν», καθώς δεν είχαν προσέξει πως στην κάτω άκρη της φωτό, δίπλα στο barcode αναγράφονται οι λέξεις «Photo recreation», που δηλώνουν πως οι συγκεκριμένες φωτογραφίες που προκάλεσαν σάλο, είναι πλαστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα