Πρώην celebrities-Νυν σχεδιάστριες μόδας

Στον λαμπερό κόσμο του Hollywood, ό, τι κι αν φορέσουν οι σταρ τις καθιστά πρότυπα του στυλ. Για ορισμένες από αυτές, όμως, όπως η Victoria Beckham και η Gwen Stefani, αυτή η αναγνώριση δεν ήταν αρκετή

– γι’ αυτό επέλεξαν να εμπλακούν ακόμη πιο σοβαρά με τη μόδα, δημιουργώντας σειρές ρούχων με την υπογραφή τους. Δείτε ποιες τα κατάφεραν.

1 ΑΠΟ 14 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Sarah Jessica Parker

Αφότου καθιερώθηκε ως style icon χάρη στον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά “Sex and the City”, η Sarah Jessica Parker έχει κάνει αρκετά βήματα στον χώρο της μόδας.

Δείτε περισσότερα Galleries Sarah Jessica Parker

Το 2005 λάνσαρε το πρώτο της άρωμα με τίτλο Lovely, και στη συνέχεια τα αρώματα Cover, Dawn, Endless και Twilight. Σχεδίασε μια σειρά μόδας για το Steve & Barry’s το 2007, ενώ φέτος υπέγραψε την πρώτη της σειρά παπουτσιών SJP Collection για την εταιρεία Nordstrom.

Δείτε περισσότερα Galleries Victoria Beckham

Το πρώην Spice Girl αποτελεί σήμερα την πιο επιτυχημένη celebrity παρουσία στον χώρο της μόδας. Από το 2009 που λάνσαρε τη δική της σειρά ρούχων η Victoria έχει σταθερή παρουσία στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, ενώ το 2011 τιμήθηκε και με το βραβείο Designer Brand of the Year στα British Fashion Awards.

Δείτε περισσότερα Galleries Victoria Beckham

Στα σχέδιά της είναι το brand της να γίνει όσο μεγαλύτερο γίνεται και να συμπεριλάβει εσώρουχα, καλλυντικά και παπούτσια. «Θέλω να χτίσω μια αυτοκρατορία» έχει τονίσει η ίδια.

Δείτε περισσότερα Galleries Victoria Beckham

Τις δημιουργίες της φοράει η ίδια σχεδόν σε όλες τις εμφανίσεις της, ενώ την προτιμούν και άλλες διάσημες προσωπικότητες –από την Cameron Diaz, μέχρι την Michelle Obama.

Δείτε περισσότερα Galleries Gwen Stefani

Η frontwoman των No Doubt έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και ως σχεδιάστρια ρούχων με την εμπνευσμένη από την Ασία και τη Νότιο Αμερική σειρά της L.A.M.B. «Η σειρά μου αντικατοπτρίζει το στυλ μου. Θέλω να δημιουργήσω ρούχα που να φοράω η ίδια. Είμαι εγωίστρια» έχει τονίσει.

Δείτε περισσότερα Galleries Gwen Stefani

«Δεν θα γίνω ποτέ Vivienne Westwood. Δεν είναι μια συλλογή υψηλής ραπτικής, αλλά είναι ρούχα που να μπορούν να φορούν όλες».

Δείτε περισσότερα Galleries Mary Kate &Ashley Olsen

Οι 27χρονες δίδυμες αδερφές εγκατέλειψαν νωρίς -συγκεκριμένα το 2004- τη βιομηχανία του θεάματος για να αφιερωθούν στη μόδα, έχοντας δημιουργήσει σήμερα μια μεγάλη «αυτοκρατορία» στον χώρο.

Δείτε περισσότερα Galleries Mary Kate &Ashley Olsen

Οι δύο αδερφές υπογράφουν αυτή τη στιγμή τρία fashion brands: το Olsenboyle for JCPenny, τη σειρά ready-to-wear Elizabeth and James και την high-end σειρά τους The Row.

Δείτε περισσότερα Galleries Katie Holmes

Η Katie Holmes και η φίλη και στυλίστριά της Jean Yang λάνσαραν την προσωπική τους σειρά ρούχων το 2009, με τίτλο Holmes & Yang. H πορεία τους ωστόσο στον χώρο της μόδας δεν ήταν η προσδοκώμενη, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν από κοινού τον Μάρτιο του 2014 να κλείσουν τη σειρά και να διακόψουν την πορεία τους ως σχεδιάστριες μόδας.

Δείτε περισσότερα Galleries Nicole Richie

Η κληρονόμος και reality TV σταρ έχει εξελιχθεί πολύ από τότε που συμμετείχε στο reality“The Simple Life.”Μετά το τέλος του σόου το 2009, λάνσαρε τη δική της σειρά κοσμημάτων με τίτλο House of Harlow 1960, εμπνευσμένο από τη γέννηση της κόρης της Harlow. Τον ίδιο χρόνο λάνσαρε και την σειρά ρούχων της Winter Kate.

Δείτε περισσότερα Galleries Nicole Richie

«Νιώθω πολύ τυχερή που κάνω αυτό που αγαπώ. Δεν εκπαιδεύτηκα επίσημα, αλλά το σχέδιο μόδας ήταν κάτι το οποίο πάντα με έλκυε. Όταν ήμουν μικρή έκανα σκίτσα και συνήθιζα να σχεδιάζω η ίδια τα ρούχα μου μαζί με την ενδυματολόγο του μπαμπά μου» έχει δηλώσει.

Δείτε περισσότερα Galleries Jessica Simpson

Η ποπ σταρ λάνσαρε τη δική της σειρά ρούχων με το όνομά της το 2006, ξεκινώντας από μία συνεργασία με τον σχεδιαστή υποδημάτων Vince Camuto. Από τότε, η σειρά Jessica Simpson Collection έχει εξελιχθεί τόσο που περιλαμβάνει μια τεράστια συλλογή προϊόντων, από ρούχα και παπούτσια, μέχρι αξεσουάρ και αρώματα.

Δείτε περισσότερα Galleries Jessica Simpson

«Θέλω όλοι να μπορούν να φορούν τις δημιουργίες μου. Από όσες φορούν extra small μέγεθος, μέχρι τις εγκυμονούσες, θέλω όλες να βρουν κάτι στο οποίο να αισθάνονται άνετα» έχει δηλώσει. Μάλιστα, η Jessica Simpson ήταν η πρώτη celebrity σχεδιάστρια που το brand της ξεπέρασε σε κέρδη το ένα δις δολάρια.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Ashley Olsen, Jessica Simpson, Mary-Kate Olsen, Sara Jessica Parker, Victoria Beckham, σχεδιάστριες μόδας

Keywords
Τυχαία Θέματα