Πώς μπορείτε να γυμναστείτε μόνοι σας;

Αν κάποιος θέλει να γυμναστεί δικαιολογίες δεν υπάρχουν.

Όσο φορτωμένη και αν είναι η καθημερινότητά σας σίγουρα υπάρχει διαθέσιμη μία ώρα στο εικοσιτετράωρό σας για να γυμναστείτε. Σίγουρα όταν επιστρέφετε από τη δουλειά σας αισθάνεστε εξαντλημένοι και δεν έχετε τόσο τη διάθεση να ξεκινήσετε κάποια άσκηση.

Ωστόσο αν πάρετε την απόφαση θα διαπιστώσετε ότι η γυμναστική σας αναζωογονεί και σας γεμίζει ευχάριστα την ημέρα σας. Αντί λοιπόν να καθίσετε στην τηλεόραση και να τσιμπάτε ό,τι υπάρχει στο ψυγείο, πάρτε τηλέφωνο μία φίλη σας, φορέστε τα αθλητικά σας και βγείτε στο κοντινότερο γήπεδο ή πάρκο για τρέξιμο.

Αν δεν είστε fan του τρεξίματος, μπορείτε απλά να περπατήσετε σε ένα ωραίο μέρος της γειτονιάς σας. Οι ειδικοί λένε ότι 20 λεπτά περπάτημα την ημέρα είναι αρκετά για να διατηρήσετε τη σιλουέτα σας.

Επιπλέον μπορείτε να βάλετε δυνατά τη μουσική στο σπίτι σας και να κάνετε διάφορες ασκήσεις. Κοιλιακοί, ασκήσεις stretching, αν γνωρίζετε ασκήσεις είστε σε ακόμα καλύτερη φάση. Μέχρι και να ξεκινήσετε το χορό μπορείτε μπροστά από τον καθρέφτη σας.

Είναι πολύ απλό και υπάρχουν πολλοί τρόποι να γυμναστείτε. Απλά πείτε όχι στον καναπέ και στην τηλεόραση και όλα τα άλλα λύνονται.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

The post Πώς μπορείτε να γυμναστείτε μόνοι σας; appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα