Ποιες εμφανίσεις ξεχωρίσαμε στο 4o live του Just the 2 of Us;

Και για ποιο λόγο.

Το 4o live του show Just the 2 of Us έφτασε στο τέλος του, με την αποχώρηση της Ράνιας Κωστάκη και του Γιώργου Γιαννιά.
Οι χθεσινές εμφανίσεις ήταν κομψές, μοντέρνες αλλά και ρομαντικές. Η Χριστίνα Πολίτη και η Courtney Parker δεν ξέφυγαν ιδιαίτερα από το στιλ που μας έχουν συνηθίσει. Η μία επέλεξε το αγαπημένο της μαύρο χρώμα, ενώ η άλλη διατήρησε το μοντέρνο χαρακτήρα στην εμφάνισή της. Η Μυριέλλα Κουρεντή ενώ επέλεξε ένα κοντό, printed φόρεμα που της ταίριαζε, μας δυσαρέστησε με την επιλογή της

να φορέσει μαύρο καλσόν.
Η Ράνια Κωστάκη επέλεξε disco mood στο σύνολό της, ενώ η Τέτα Καμπουρέλη ήταν πιο κομψή και ρομαντική. Τέλος η Έλενα Τσαγκρινού ξεχώρισε για το bohemian headband που είχε προσθέσει στο χτένισμά της.

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Courtney Parker

Sexy και μοντέρνα ήταν η Courtney χθες. Γενικότερα κρατάει το μοντέρνο, νεανικό στιλ στο show και δεν μας απογοητεύει με τις εμφανίσεις της!

Χριστίνα Πολίτη

Απ’ότι φαίνεται η Χριστίνα Πολίτη επιμένει στο μαύρο χρώμα και στις λεπτομέρειες από διαφάνεια. Η χθεσινή της επιλογή έμοιαζε αρκετά με προηγούμενές της, στο show.
Της ταίριαζε απόλυτα, ωστόσο θα θέλαμε να την δούμε και με διαφορετικό look.

Μυριέλλα Κουρεντή

Ενώ η Μυριέλλα επέλεξε ένα κοντό, νεανικό, printed φόρεμα που της ταίριαζε μας απογοήτευσε με το μαύρο καλσόν της. Δεν υπήρχε λόγος στα μέσα της άνοιξης και ενώ διαθέτει μία καλλίγραμμη σιλουέτα να φορέσει καλσόν και ιδιαίτερα μαύρο!

Τέτα Καμπουρέλη

Ρομαντική και κομψή ήταν αυτή τη φορά η Τέτα στην εμφάνισή της. Το μπλε, strapless φόρεμα της ταίριαζε στο στιλ της, ενώ το beauty look της ήταν αυτό που απογείωσε την παρουσία της, on stage.

Ράνια Θρασκιά

Σαν να βλέπαμε show στα 80′s αισθανθήκαμε με την Ράνια Κωστάκη. Το σύνολό της ήταν σε μεταλλική απόχρωση και θύμιζε έντονα disco mood.

Έλενα Τσαγκρινού

Για τις ανάγκες του τραγουδιού, η Έλενα εμφανίστηκε ξυπόλητη on stage και υιοθέτησε ένα αέρινο στιλ με bohemian χαρακτήρα. Ήταν μία από τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις της βραδιάς.

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα