14+1 πράγματα που τα δύο φύλα τα βλέπουν διαφορετικά

Πόσα πράγματα έχουν ειπωθεί και έχουν γραφτεί για το διαφορετικό τρόπο σκέψης μεταξύ των αντρών και των γυναικών; Αλλιώς τα βλέπουμε εμείς και αλλιώς οι άντρες, οι οποίοι βλέπουν κάποια πράγματα αδιανόητα. Θα προσπαθήσουμε λοιπόν να σας εξηγήσουμε όλα αυτά που φαντάζουν παράλογα στα μάτια σας.

Για παράδειγμα:

Το γεγονός ότι έχουμε πολλές τσάντες. Μικρές, βραδινές, πιο μεγάλες, χρωματιστές, μονόχρωμες κτλ. μπορεί να σας φαίνεται υπερβολικό αλλά γι΄αυτό μας ερωτευτήκατε. Γιατί μας βρήκατε στιλάτες.Γιατί πάντοτε χάνουμε τα πράγματα μας μέσα σε μία τσάντα και πάντοτε παθαίνουμε πανικό
ενώ ξέρουμε πολύ καλά πως τα κλειδιά, το κινητό, το αγαπημένο μας κραγιόν θα είναι στον πάτο της τσάντας. Γιατί εκείνη τη στιγμή είναι που γίνεσαι ήρεμος στα μάτια μας!Κάνουμε γκάλοπ ένα μήνα πριν πάμε στο κομμωτήριο για το πως θα κουρευτούμε ή θα βάψουμε τα μαλλιά μας. Και αφού βγει το αποτέλεσμα το συζητάμε άλλη μία ώρα με τον κομμωτή για το αν είναι σωστό ή όχι. Γιατί κατά βάθος περιμένουμε ένα θετικό σχόλιο απ΄εσάς. Ναι, το κάνουμε για τον εαυτό μας αλλά και για να σας αρέσουμε.Δοκιμάζουμε τα πάντα. Όλα τα στιλ, μεγέθη, ρούχα που θα πέσουν στα χέρια μας σε κάποιο μαγαζί, και η πικρή αλήθεια είναι ότι όταν το κάνουμε αυτό ο χρόνος σταματά και δε σκεφτόμαστε τους άλλους. Μπορεί να φαινόμαστε εγωίστριες εκείνη τη στιγμή αλλά αλήθεια έχουμε πρόβλημα. Είμαστε χαμένες και θέλουμε κάποιον να μας βοηθήσει. Δεν μπορούμε να ψωνίσουμε πότε μόνες μας αλλά πάντα με παρέα. Γιατί εσείς στην ερώτηση «Σ’αρέσει;» απαντάτε «Καλό είναι» και στην ερώτηση «Αυτό ή το άλλο» απαντάτε «Και τα δύο ωραία είναι πάρε όποιο θες».Μπορούμε να μιλάμε όλη μέρα με τις φίλες μας στο τηλέφωνο. Γιατί μας καταλαβαίνουν και δίνουν λύση στα προβλήματά μας.Θέλουμε το χρόνο μας για να ετοιμαστούμε. Αν και τα τελευταία χρόνια αρχίζει το συγκεκριμένο παράλογο να μοιάζει με αστικό μύθο καθώς τη σκυτάλη στην αργοπορία έχουν πάρει πολλοί άντρες. Το ψαλίδι βλεφαρίδων. Οk, μπορεί στα μάτια κάποιου τρίτου να φαντάζει φονικό όπλο. Αλλά, οι περισσότεροι άντρες τρελαίνεστε με το γατίσιο βλέμμα. Πώς νομίζετε ότι γίνεται;Μπορούμε να μιλάμε τις ώρες για τους πρώην και τι έφταιξε. Ώρες και ημέρες γιατί δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί ξυπνάτε μία μέρα και εξαφανίζεστε.Παραδεχόμαστε μεν ότι οι ρομαντικές κωμωδίες συμβαίνουν μόνο στο Hollywood, αλλά συνεχίζουμε να τις βλέπουμε. Γιατί θέλουμε και εμείς να αντλούμε από κάπου αισιοδοξία. Κάποια στιγμή μπορεί να γίνει στην πραγματική ζωή.Ναι μπορούμε να φορέσουμε τακούνια επειδή ταιριάζουν με το ντύσιμο μας ακόμη και αν ξέρουμε ότι δεν πρέπει. Εμείς οφείλουμε να είμαστε πάντα κυρίες. Να στεκόμαστε στο ύψος μας ακόμα και αν οι συνθήκες είναι δυσμενείς.Η σχέση μας με τη σοκολάτα είναι παθολογικά αρρωστημένη. Γιατί είναι η μόνη που μας συμπαραστέκεται στα δύσκολα (χωρισμός, άγχος, στεναχώρια, τις δύσκολες μέρες του μήνα…)Όλες οι γυναίκες ονειρεύονται ένα δωμάτιο ντουλάπα. Ναι και κανένας άντρας δεν μας το κάνει πραγματικότητα.Επενδύουμε λεφτά σε βραχιόλια, κολιέ, δαχτυλίδια ξανά και ξανά. Γιατί απλά αυτά τα μικρά μπιχλιμπίδια όπως συνηθίζεται να λέτε, εμείς τα λέμε στιλ. Ένα απλό κολιέ ή ένα βραχιόλι αλλάζει τελείως το ντύσιμο μας.Τρελαινόμαστε στη θέα ενός μωρού. Είτε αυτό είναι κουτάβι, γατάκι, παιδί κτλ. Δεν φταίμε εμείς το ένστικτο της μάνας!

Για σκεφτείτε το… Πόσα ακόμα μπορείτε να προσθέσετε;

Keywords
Τυχαία Θέματα