Ποια μέρη θα ήταν ωραίο να επισκεφτούμε μια φορά στη ζωή μας;

Δεν ανήκουν στη λίστα με τους πιο must προορισμούς.

Είναι όμως μέρη που έχουν κάτι ιδιαίτερο να δείξουν. Ιστορία, φυσική ομορφιά, ασυνήθιστα τοπία. Αξίζει μια φορά στη ζωή του κανείς να τα επισκεφτεί. Η μαγεία και η μοναδικότητα που αποπνέουν κερδίζουν τις εντυπώσεις και των πιο απαιτητικών επισκεπτών. Τα μέρη αυτά βρίσκονται σκόρπια σε κάθε ήπειρο. Από το Βορρά, στο Νότο και από τη Δύση στην Ανατολή, καθένα έχει κάτι μοναδικό να πει.

Ταξιδέψτε φωτογραφικά για αρχή.

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Ανταρκτική

Αν και οι επιστήμονες ανησυχούν καθώς οι πάγοι λιώνουν με αρκετά

γρήγορους ρυθμούς γεγονός που εμποδίζει τις επισκέψεις στο μέρος αυτό, είναι πραγματικά ένα από τα πιο εντυπωσιακά ταξίδια.

Νεκρή Θάλασσα, Ισραήλ και Ιορδανία.

Η επιφάνειά της βρίσκεται περίπου 400 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της Μεσογείου, (αρνητικό υψόμετρο), κάτι που τη κάνει το χαμηλότερο σημείο επιφάνειας στην ηπειρωτική Γη.

Easter Island, Chile. Great Barrier Reef, Αυστραλία

Για όσους λατρεύουν τις καταδύσεις το μέρος αυτό στην Αυστραλία είναι ιδανικό. Απαρτίζεται από 2.900 ξεχωριστούς υφάλους και 940 νησιά, και εκτείνεται σε μήκος μεγαλύτερο των 2.600 χιλιόμετρων σε μία θαλάσσια περιοχή έκτασης περίπου 344.400 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Ο κοραλλιογενής αυτός ύφαλος είναι ορατός από το διάστημα.

Mt. Kilimanjaro, Αφρική.

Προσελκύει όσους θέλουν να ξεπεράσουν τα όριά τους.

Machu Picchu & Choquequirao, Περού

Η αρχαία πόλη που βρίσκεται στο νότιο Περού είναι το αντιπροσωπευτικότερο δείγμα του πολιτισμού των Ίνκα, που χάθηκε με απότομο τρόπο και που η εξέλιξη του ήταν και θα παραμείνει θέμα συζήτησης. Η πόλη ανακαλύφθηκε το 1911, στις 24 Ιουλίου, από τον Αμερικανό ιστορικό και αρχαιολόγο Χίραμ Μπίνγκαμ.

Culebra and Vieques, Puerto Rico. Taj Mahal, Ινδία.

Είναι ένα περισπούδαστο κτιριακό συγκρότημα που βρίσκεται στην Ινδία, κτισμένο στη νότια όχθη του ποταμού Γιαμούνα κοντά στη πόλη Άγκρα. Το συγκρότημα αναπτύσσεται γύρω από το μαυσωλείο που ανήγειρε ο Μουγκάλ Τζαχαν Αυτοκράτορας (Σάχης) προκειμένου να τιμήσει τη πολυαγαπημένη του σύζυγο Μουμτάζ Μαχάλ που πέθανε το 1631 κατά τη διάρκεια τοκετού.

Θιβέτ Βενετία, Ιταλία.

Μια πόλη που είναι χτισμένη πάνω σε μια ομάδα 118 μικρών νησιών που χωρίζονται από κανάλια και ενώνονται μεταξύ τους με γέφυρες.

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα