Παραμονή Χριστουγέννων με τον Μάικλ Μπουμπλέ

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων μπαίνει το πρόγραμμα του ΟΤΕ TV αυτή την εβδομάδα, με εορταστικές προβολές στα κινηματογραφικά κανάλια OTE CINEMA, ειδικά αφιερώματα στα παιδικά κανάλια και τα κανάλια με ντοκιμαντέρ της υπηρεσίας και ένα εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει παραστάσεις εμπνευσμένες από τον κόσμο των παιχνιδιών και κορυφώνεται με μία φαντασμαγορική χριστουγεννιάτικη συναυλία από τον βασιλιά

του σουίνγκ Μάικλ Μπουμπλέ, την παραμονή Χριστουγέννων στο ΟΤΕ CINEMA 1HD.

Στα κινηματογραφικά ξεχωρίζουν αυτή την εβδομάδα, η αντισυμβατική ρομαντική κομεντί του Ντείβιντ Ο’ Ράσελ, Οδηγός Αισιοδοξίας, που χάρισε στην Τζένιφερ Λόρενς Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα, η τελευταία ταινία του Κώστα Γαβρά Το Κεφάλαιο, το επίσης οσκαρικό Inside Llewyn Davis με τον Όσκαρ Ίσαακ σε πρώτη τηλεοπτική προβολή στο Village Cinema, ενώ οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν την πρεμιέρα του 8ου και τελευταίου κύκλου του How I Met Your Mother στο κανάλι FOX.

Πλούσιο θέαμα περιμένει τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV και στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT, με τα κορυφαία ντέρμπι σε Καμπιονιάτο Ρόμα-Μίλαν και Πρέμιερ Λιγκ Λίβερπουλ-Άρσεναλ αυτό το Σαββατοκύριακο να ξεχωρίζουν. Στην Μπουντεσλίγκα, η κόντρα ανάμεσα στους ιστορικούς συλλόγους Βέρντερ Βρέμης-Ντόρτμουντ συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των φίλων του ποδοσφαίρου, ενώ στο μπάσκετ, η κανονική περίοδος του NBA συνεχίζεται με φόντο τις 8 προνομιακές θέσεις των play off σε ανατολή και δύση. Επίσης, σέντρα κάνει στον ΟΤΕ TV το Ιταλικό Super Cup με Γιουβέντους και Νάπολι να μάχονται για τον πρώτο τίτλο για φέτος στην Ιταλία.

Η μάχη για την κορυφή του Καμπιονάτο καλά κρατεί αυτή την εβδομάδα, καθώς Ρόμα και Μίλαν έρχονται αντιμέτωπες και θέλουν να επωφεληθούν από τα δύο τελευταία στραβοπατήματα της Γιουβέντους, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η μάχη στο Ολίμπικο της Ρώμης θα προβληθεί ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στις 21.45 στο ΟΤΕ SPORT 1HD. Επίσης, τέλος στη σειρά ατυχών αποτελεσμάτων θέλει να βάλει η Ίντερ που υποδέχεται την φορμαρισμένη Λάτσιο την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου (21.45, OTE SPORT 1HD). Στο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, την Barclays Premier League, τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής, Λίβερπουλ-Άρσεναλ, την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου (18.00, OTE SPORT 1HD), με τις δύο ομάδες να συγκρούονται για τους τρεις υπερπολίτιμους βαθμούς. Επίσης, στην Bundesliga, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα παρακολουθήσουν το ντέρμπι ουραγών Βέρντερ Βρέμης-Ντόρτμουντ το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου (16.30, OTE SPORT 3HD), σε μια μάχη γοήτρου ανάμεσα σε δύο ιστορικούς συλλόγους και έναν αγώνα που θα αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα ενόψει του 2015.

Το Ιταλικό Super Cup παίζει μπάλα μόνο στον OTE TV και οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν την αναμέτρηση Γιουβέντους-Νάπολι, που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο στην Ιταλία για τη νέα σεζόν. Ο αγώνας θα προβληθεί ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια στο ΟΤΕ SPORT 2HD, τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, στις 19.00.

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η κανονική περίοδος του NBA συνεχίζεται και τίποτα δεν έχει κριθεί για τις 8 προνομιούχες θέσεις των play off σε ανατολή και δύση. Αυτή την εβδομάδα, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις των πρωτοπόρων Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς απέναντι στην Οκλαχόμα του Κέβιν Ντουράντ την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου (05.30,
OTE SPORT 3HD) και των πρωταθλητών Σαν Αντόνιο απέναντι στα αστέρια του Πόρτλαντ Σάββατο 20 Δεκεμβρίου (03.00, OTE SPORT 3HD).

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων μπαίνει το πρόγραμμα των κινηματογραφικών καναλιών του ΟΤΕ TV, ξεκινώντας από αυτή την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου με την Χριστουγεννιάτικη ζώνη του OTE CINEMA 1HD κάθε μέρα στις 17.00 και την Παιδική Χριστουγεννιάτικη ζώνη του OTE CINEMA 2 καθημερινά στις 12.00, όπου μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να απολαύσουν κλασικές ταινίες και animation, όπως τα A Christmas Carol με τον Τζορτζ Σκοτ (OTE CINEMA 1 HD, 21/12), O Κατεργάρης των Χριστουγέννων του Ρον Χάουαρντ (OTE CINEMA 1 HD, 23/12), Η Εποχή των Παγετώνων (OTE CINEMA 2, 19/12) και Η Εποχή των Παγετώνων 4: Ο Χορός των Ηπείρων (OTE CINEMA 2, 21/12).

Το θέαμα κορυφώνεται την Παραμονή Χριστουγέννων στο OTE CINEMA 1 HD με τη χριστουγεννιάτικη συναυλία του Μάικλ Μπουμπλέ, που θα προβληθεί σε ‘α τηλεοπτική προβολή στις 23.00, και οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαύσουν μοναδικές σουίνγκ εκτελέσεις των “White Christmas”, “Jingle Bells”, “All I Want from Christmas is You” και “Blue Christmas” από τον Καναδό καλλιτέχνη, αλλά και πολλούς guest stars.

Το πρόγραμμα των κινηματογραφικών καναλιών αυτή την εβδομάδα περιλαμβάνει επίσης εξαιρετικές ταινίες, όπως η αντισυμβατική ρομαντική κομεντί του Ντείβιντ Ο’ Ράσελ, Οδηγός Αισιοδοξίας, με την Τζένιφερ Λόρενς -που κέρδισε το πρώτο της Όσκαρ- και τον Μπράντλεϊ Κούπερ (OTE CINEMA 1HD, 21/12, 21.00) και την ίδια μέρα στις 19.00, σε πρώτη προβολή και μεταγλωττισμένη, η ταινία κινουμένων σχεδίων Ζαμπίζια: Πουλιά στον Αέρα, η τελευταία ταινία του Κώστα Γαβρά Το Κεφάλαιο (OTE CINEMA 1HD, 19/12, 21.00), το εξαιρετικό Inside Llewyn Davis των αδελφών Κοέν, που κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στις Κάνες και 2 υποψηφιότητες για Όσκαρ, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή (Village Cinema, 22/12, 22.00), το πολυβραβευμένο δράμα του Πίτερ Γουίαρ Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών με τους Ρόμπιν Γουίλιαμς και Ίθαν Χοκ (OTE CINEMA 2, 21/12, 22.00).

Αφιέρωμα με τα καλύτερα του 2014 φιλοξενεί τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου από τις 14.30 το Discovery Science HD, ενώ σε εορταστικό πνεύμα και το Travel Channel HD θα προβάλει το ντοκιμαντέρ Xtreme Xmas με προτάσεις για ξέφρενες διακοπές, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, στις 20.00.

Επίσης, πρεμιέρα κάνει το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στις 20.00 η νέα σειρά του Discovery Channel, Americarna, όπου ο 3 φορές πρωταθλητής του NASCAR Ρέι Έβερνχαμ ταξιδεύει σε ολόκληρη την Αμερική αναζητώντας τα αυτοκίνητα που καθόρισαν την ιστορία της χώρας.

To Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα συνεχίζεται και στα παιδικά κανάλια του ΟΤΕ TV. Στο Disney Junior συνεχίζεται με νέα επεισόδια η παιδική σειρά Holidays with Winnie and Friends από τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου στις 10.30, ενώ την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στις 11.25 θα προβληθεί η αγαπημένη παιδική ταινία Ducktales – Treasure of the Lost Lamp.

Ένα εξαιρετικό εορταστικό πρόγραμμα επιφυλάσσει αυτά τα Χριστούγεννα το κανάλι Mezzo, με παραστάσεις εμπνευσμένες από τον μαγικό κόσμο των παιχνιδιών. Η γιορτή αρχίζει την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου με την παράσταση Coppelia από το Μπαλέτο της Όπερας του Παρισιού, σε χορογραφία του Πατρίς Μπαρ (21.30) και συνεχίζεται με το Voyageurs Immobiles από τα μπαλέτα του Φιλίπ Ζεντί (23.05).

Keywords
Τυχαία Θέματα