#out for #what: Όλα τα events αυτής της εβδομάδας

12:26 7/4/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Πλούσια εβδομάδα με πολλές προτάσεις και όσο ανοίγει ο καιρός, τόσο πληθαίνουν οι ευκαιρίες για βόλτες, ταινίες, ποτά, events και ό,τι θα γεμίσει με χαμόγελα τα πρόσωπά μας! So Stay Tuned!

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Γάμος αλά Ελληνικά 2

Ποιος δε θυμάται τη φασαριόζικη οικογένεια Πορτοκάλος και τον «Γάμο αλά Ελληνικά» του 2002 που σάρωσε εισπρακτικά χαρίζοντας άπειρες στιγμές γέλιου; Η πολυαναμενόμενη συνέχειά της με τίτλο « Γάμος Αλά Ελληνικά 2» έρχεται, με τους ίδιους πρωταγωνιστές και μία προσθήκη- έκπληξη, που

ακούει στο όνομα Έλενα Καμπούρις κι ενσαρκώνει την έφηβη κόρη της Τούλας και του Ίαν, η οποία ετοιμάζεται να φύγει για σπουδές στο Κολέγιο! Όπως, όμως, σε κάθε ελληνική οικογένεια ανά τον κόσμο, ο απογαλακτισμός των παιδιών είναι μια δύσκολη υπόθεση… Ιδίως όταν, την ίδια στιγμή, μαθαίνεις πως πρέπει να οργανώσεις άλλον ένα γάμο αλά ελληνικά για κάποιους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Δείτε περισσότερα Galleries Μουσική για το νέο κόσμο από το ARTéfacts Ensemble και τους Όχι Παίζουμε στη Στέγη

Ένα νέο μουσικό πείραμα ξεκινάει στη Γειτονιά του Νέου Κόσμου στις 13 Απριλίου. Η ομάδα Όχι Παίζουμε και το σύνολο ARTefacts χρησιμοποιούν το περιεχόμενο που προέκυψε από το Dourgouti Island Hotel και δημιουργούν νέες μουσικές συνθέσεις. 13/4, 21:00, Μικρή Σκηνή, Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, Συγγρού 107, είσοδος: €5-15.

Δείτε περισσότερα Galleries Ex Machina, OTE CINEMA HD1

Στο επίκεντρο του Ex Machina βρίσκεται ο Caleb (Domhnall Gleeson), ο οποίος κερδίζει τη μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχει σε ένα επαναστατικό πείραμα που αφορά την τεχνητή νοημοσύνη. Ο νεαρός προγραμματιστής θα πάει στο απομονωμένο σπίτι του εργοδότη του (Oscar Isaac) όπου θα κρίνει, μέσω της δοκιμασίας του Τούρινγκ, την τελευταία του δημιουργία: ένα όμορφο Android που ονομάζεται Ava (Alicia Vikander).

Κυριακή 10/4, στις 21:00, στο ΟΤΕ CINEMA HD1.

Δείτε περισσότερα Galleries Common Routes: Άνθρωποι - Κοινές Διαδρομές, Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη

Oι φωτογράφοι Παναγιώτης Αρμένης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κώστας Δελχάς, Γιάννης Τζώρτζης και Τόλης Χατζηγνατίου παρουσιάζουν μέσα από τις εικόνες τους τον άνθρωπο στο φυσικό του περιβάλλον. Οι πέντε φωτογράφοι ταξίδεψαν τον Σεπτέμβριο του 2015 στην αντίπερα όχθη του Αιγαίου και μέσα σε 11 ημέρες διήνυσαν 3.000 χιλιόμετρα, από την Κωνσταντινούπολη μέχρι τη Σμύρνη, και κατέγραψαν τις ιδιαιτερότητες του «οικοσυστήματος» των γειτόνων μας, μέσα από τον ρεαλισμό της καθημερινότητάς τους.

8/4-24/4, καθημερινά 18:00-22:00, Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος, είσοδος ελεύθερη.

Δείτε περισσότερα Galleries Tao Dance Theater, Στέγη Γραμμάτων &Τεχνών

Ο Κινέζος χορογράφος Τάο τα τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει τις σκηνές του κόσμου με τις μινιμαλιστικές χορογραφίες του, οι οποίες προσκαλούν τον θεατή σε ενατένιση και βαθιά επικοινωνία με το καλλιτεχνικό έργο που εκτυλίσσεται μπροστά του. Ο καλλιτέχνης αποφεύγει κάθε συσχέτιση του έργου του με την αφηγηματικότητα, γι” αυτό και τιτλοφορεί τις χορογραφίες του με αριθμούς.

9-10/4, 20:30, Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών.

Δείτε περισσότερα Galleries 17ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου

Η διοργάνωση που μιλά αυστηρά τη γαλλική γλώσσα επιστρέφει για 17η φορά στην πόλη, και πιο συγκεκριμένα στις αίθουσες Δαναός και Έμπασσυ Nova Odeon και στο αμφιθέατρο του IFA από τις 7 έως τις 13 Απριλίου.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
Τυχαία Θέματα