#out for #what: Όλα όσα φέρνει η εβδομάδα

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Suntan

Αναμιγνύοντας την μαύρη κωμωδία με το ερωτικό θρίλερ, το «Suntan» μας φέρνει φέτος το καλοκαίρι από τις 31 Μαρτίου! Βουτηγμένη στον εκτυφλωτικό ελληνικό ήλιο και στην ηδονή που μόνο το καλοκαίρι μπορεί να υποσχεθεί, η τρίτη ταινία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου, μετά το «Bank Bang» και το «Wasted Youth» έρχεται να μας θυμίσει πως η καλοκαιρινή ανεμελιά μπορεί να μας ζεστάνει, αλλά μπορεί και να

μας κάψει!

Δείτε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries Η Κιβωτός των Ανθρώπων

Όταν οι Γερμανοί καταλαμβάνουν το Παρίσι κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, «πέφτει» στα χέρια τους και το Μουσείο του Λούβρου. Με αφορμή τη συνεργασία μεταξύ του Γερμανού αξιωματικού Κόμη Βολφ Μέττερνιχ και του Γάλλου Διευθυντή του Λούβρου Ζακ Ζογιάρ για την διάσωση αυτής της ζωντανής Κιβωτού του ανθρώπινου πολιτισμού, ο μεγάλος Ρώσος σκηνοθέτης Αλεξάντρ Σοκουροφ δημιουργεί μια πολυεπίπεδη ταινία για την τέχνη, τον πολιτισμό, τον πόλεμο και το τι ακριβώς είναι αυτό που μας κάνει ανθρώπους.

Δείτε περισσότερα Galleries Το τάβλι, στο Θέατρο Μουσούρη

Σε μια λαϊκή αυλή στο Θησείο. Καλοκαίρι. Ανυπόφορη ζέστη. Τα πλάσματα του έργου: Ο Φώντας και ο Κόλλιας. Μία παρτίδα τάβλι, αγαπημένη ασχολία, που εξελίσσεται, ως συνήθως, σε συζήτηση και διαφωνία. Ο Φώντας έχει ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο: να φέρουν πεινασμένους νέγρους από την Μπιάφρα και να ξεκινήσουν μία επιχείρηση από κοινού, εκμεταλλευόμενοι την φτηνή εργατική δύναμη. Μόνο ένα εμπόδιο υπάρχει στην υλοποίηση του σχεδίου του: η έλλειψη του αρχικού κεφαλαίου. Μέσα από έναν σπαρταριστό διάλογο, που αποκαλύπτει σταδιακά την φαεινή ιδέα εξεύρεσης χρημάτων, προσπαθεί να πείσει τον Κόλλια να συνηγορήσει στην ¨κομπίνα του αιώνα¨, με μοναδικό τίμημα την γυναίκα του.

Παίζουν & σκηνοθετούν: Νίκος Κουρής, Μάκης Παπαδημητρίου

Δείτε περισσότερα Galleries Η Kovacs τον Απρίλιο στην Ελλάδα

Η σχέση της Sharon Kovacs με το ελληνικό κοινό μοιάζει, ερωτική. Αντίστοιχη της σχέσης της ερμηνεύτριας με το τραγούδι.

Ένα ταξίδι με προορισμό την μουσική . Το ταξίδι της Kovacs θα κάνει λοιπόν 4 στάσεις στην χώρα μας τον Απρίλιο του 2016. Την Πέμπτη 7 Απριλίου στο Principal Club Theater (Θεσσαλονίκη), την Παρασκευή 8 Απριλίου στο Lab Art (Βόλος), ενώ το Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Απριλίου στο Πειραιώς Academy 117.

Δείτε περισσότερα Galleries Πώς Να Κάνετε Έρωτα Σαν Εγγλέζος, OTE CINEMA 1HD

Στο OTE CINEMA 1HD, πρεμιέρα κάνει στην ζώνη Sunday Blockbuster την Κυριακή 3 Απριλίου στις 21.00 η ερωτική κομεντί Πώς Να Κάνετε Έρωτα Σαν Εγγλέζος με τους Πιρς Μπρόσναν, Σάλμα Χάγιεκ, και Τζέσικα Άλμπα.

Don’t miss!

Δείτε περισσότερα Galleries «Exotica, Erotica, Etc.» από το CineDoc στον Δαναό

Με το Βραβείο Ντοκιμαντέρ και το Βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη από την Ελληνική ΑκαδημίαΚινηματογρἀφου, το ντοκιμαντέρExotica, Erotica,e.t.c. συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία. Το κοινό της Αθήνας θα έχει την ευκαιρία να το παρακολουθήσει για μια ακόμη φορά την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στονκινηματογράφο Δαναός παρουσία της σκηνοθέτιδας Ευαγγελίας Κρανιώτη.

Το Exotica, Erotica, Etc. έκανε το ντεμπούτο του στη Berlinale, προβλήθηκε στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια απογειώθηκε κερδίζοντας το Emerging International Filmmaker Award στο καναδέζικο Hot Docs, ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ ντοκιμαντέρ του κόσμου. Γεννημένη στην Αθήνα, αλλά ζώντας και δουλεύοντας στη Γαλλία, η Ευαγγελία Κρανιώτη είναι καταρχήν εικαστικός και εξαιρετική φωτογράφος. Πρώτη της ταινία, το Exotica, Erotica, Etc. γεννήθηκε ως φυσική συνέχεια της ενασχόλησής της ως φωτογράφου με τους ανθρώπους της Μεσογείου και την οργανική τους σχέση με τη θάλασσα.

Η ταινία ολοκληρώθηκε σε διάστημα εννέα ετών, στη διάρκεια των οποίων η Ευαγγελία Κρανιώτη μπάρκαρε δώδεκα φορές σε ελληνικά πλοία και έπιασε λιμάνι σε είκοσι χώρες. Ως η μόνη γυναίκα πάνω σε τάνκερ, φορτηγά και κοντεϊνεράδικα, η Ευαγγελία Κρανιώτη διέπλευσε τη Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα, ταξίδεψε στον Ατλαντικό, στα Στενά του Μαγγελάνου και στον Ειρηνικό, από τον Παναμά ως τη Βαλτική, και από εκεί μέχρι τον Βόρειο Πόλο και την Ασία, ακολουθώντας Έλληνες ναυτικούς και παρακολουθώντας τους φευγαλέους ή ισόβιους έρωτες που εμπνέει η μοναξιά της θάλασσας. Με τη βοήθεια του μοντέρ Γιώργου Λαμπρινού και του μοντέρ ήχου Ζερόμ Γκοντιέ, οι 450 ώρες κινηματογραφημένου υλικού της συνέθεσαν μια ταινία με εικαστική αξία και μουσική που στοιχειώνει σαν το τραγούδι των σειρήνων.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
Τυχαία Θέματα