Πως να μην ξεφεύγεις από το μηνιαίο budget σου

Αν ήμουν σήμερα φοιτήτρια, αυτή η κάρτα θα ήταν ο καλύτερος μου σύμμαχος και παράλληλα ο μεγάλος μου «βραχνάς». Αναφέρομαι στην Prepaid Reloadable Card της Τράπεζας Πειραιώς που για την περίοδο των συγκεκριμένων οικονομικών δεδομένων & περιορισμών που ζούμε θα με είχε σίγουρα σώσει από τις δύσκολες μέρες του μήνα κι αυτές δεν ήταν άλλες από τις τελευταίες, εκείνες των ισχνών αγελάδων…

Ας γίνω πιο συγκεκριμένη: το φοιτητικό και όχι μόνο budget είναι πανεύκολο

να ξεφύγει. Τα μετρητά στο χέρι, όπως έλεγε κι η γιαγιά μου «πετούν σαν χελιδόνια». Κάθε μήνα λίγο πολύ όλοι μας κάνουμε πλάνο ορθής διαχείρησης των χρημάτων μας. Κι όμως, πως πάντα κάτι πάει στραβά και ξεφεύγουμε; Στη δική μου οικογένεια, με αδελφή φοιτήτρια και εμένα με έμφυτη ροπή προς τη σπατάλη, η λύση δώθηκε με την προπληρωμένη κάρτα της Πειραιώς.

Η κάρτα αυτή έχει τρία βασικά χαρακτηριστικά που την κατατάσσουν στο top 10 οικιακής – και όχι μόνο- οικονομίας. Αρχικά, εκδίδεται άμεσα σε κάθε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς. Τη φορτίζουμε μέσω winbank web ή phone banking, μηχάνημα easypay ή στο ταμείο του καταστήματος, όσες φορές θέλουμε με το ποσό που επιθυμούμε (μέγιστο ημερήσιο ποσό φόρτισης €2.500). Και φυσικά μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε σε όλες μας τις αγορές, σε φυσικά καταστήματα και online.

Όταν οι επιθυμίες και οι ανάγκες μας ψιθυρίζουν στο αυτί και μας κολάζουν, προκαλώντας μας να ξεφύγουμε, η Prepaid Reloadable Card είναι εκεί για να βγει ποτέ το budget εκτός ελέγχου!

Keywords
Τυχαία Θέματα