Οργανώστε την είσοδο στο σπίτι για λιγότερη ακαταστασία

Ένα από τα ζητήματα που δημιουργούν ακαταστασία στο σπίτι είναι τα πεταμένα μπουφάν, κλειδιά και παπούτσια κατά την είσοδο, αν αυτή δεν είναι καλά οργανωμένη. Όταν ο χώρος είναι αρκετά μεγάλος τότε η αλήθεια είναι ότι οι ιδέες είναι πολύ περισσότερες. Ακόμα όμως και αν πρόκειται για μικρό διαμέρισμα τότε η ανάγκη μίας πρακτικής λύσης είναι εντονότερη. Σε κάθε περίπτωση το decor και το design επεξεργάζονται και «λύνουν» τα προβλήματα βοηθώντας στην οργάνωση και τάξη. Δείτε μερικές ιδέες για να εφαρμόσετε.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ
>

Μία φορητή κρεμάστρα είναι μία ιδέα που δεν καταλαμβάνει ιδιαίτερο χώρο και μπορεί να φιλοξενήσει αρκετά μπουφάν και ζευγάρια από παπούτσια.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι γάντζοι και τα λευκά ράφια λύνουν τα προβλήματα της αποθήκευσης και οργάνωσης κατά την είσοδο στο σπίτι.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα minimal rustic παγκάκι και μερικοί ξύλινοι γάντζοι ασύμμετρα τοποθετημένοι δημιουργούν μία όμορφη εικόνα βοηθώντας στην οργάνωση του χώρου.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μία έξυπνη, πρακτική και stylish λύση με minimal αισθητική θεωρείται ιδανική για ένα μικρό διαμέρισμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο κλασσικός καλόγερος σε συνδυασμό με ένα ράφι με γάντζους για τα μπουφάν και τα κλειδια αλλά και το παγκάκι, αποτελούν διαχρονική λύση και ταιριάζουν με τα περισσότερα στιλ διακόσμησης.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η πιο ολοκληρωμένη πρόταση για την οργάνωση της εισόδου. Αν ο χώρος το επιτρέπει οργανώστε τον με αυτόν τον τρόπο για έχετε έναν άψογα τακτοποιημένο χώρο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Σε ένα νεανικό σπίτι όπου το budget είναι αρκετά χαμηλό τοποθετήστε γάντζους συνδυάζοντας από κάτω ένα παλιό σκαμπό και ένα mini rug.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: είσοδος, οργάνωση, σπίτι, τάξη

Keywords
Τυχαία Θέματα