Οι μηνιαίες προβλέψεις του Γιώργου Πανόπουλου για τον Ιούλιο

01:58 4/7/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Διαβάστε τις ζωδιακές προβλέψεις του Ιουλίου από τον Γιώργο Πανόπουλο.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

ΝΑΙ: Με Αφροδίτη (μέχρι 12/7) και Ερμή (μέχρι 14/6) στον Καρκίνο το ενδιαφέρον και η προσοχή σου είναι στραμμένη στο σπίτι και την οικογένεια. Στο σπίτι, που μπορεί να σε απασχολήσει ως οίκημα, και στην οικογένεια, που θεωρείς καταφύγιο και απάγκιο. Χρειάζεσαι να νιώσεις ότι ανήκεις, ότι σε νοιάζονται, ότι νοιάζεσαι. Η οικογένεια πάντως, οι άνθρωποι δηλαδή της καρδιάς σου, είναι εδώ. Όταν από το δεύτερο δεκαπενθήμερο οι πλανήτες περάσουν στον Λέοντα το καλοκαίρι

σου αρχίζει και επίσημα: διακοπές, διασκέδαση, φίλοι, έρωτας, ξενύχτι, έξω καρδιά, φλερτ, ποτά, δυνατά γέλια.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΑΥΡΟΣ

ΝΑΙ: Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο (μέχρι τις 12/7) και τον Ερμή επίσης στον Καρκίνο (μέχρι τις 14/67) η έμφαση βρίσκεται στην επικοινωνία. Είναι μια περίοδος που θέλεις να συναντήσεις ανθρώπους που σε νοιάζουν και σου κάνουν κέφι, να τακτοποιήσεις θέματα σπουδών, να φύγεις ένα γουίκ εντ, να είσαι σε κίνηση, να βρίσκεσαι συχνότερα με φίλους, να διευθετήσεις γραφειοκρατικές εκκρεμότητες. Το μυαλό σου τρέχει και δεν μπορείς να το μαζέψεις εύκολα – πετάς τη σκούφια σου για έξω. Όταν αμέσως μετά πρώτη η Αφροδίτη και μετά ο Ερμής περάσουν στον Λέοντα, η διάθεση είναι για οικογένεια, σπίτι, τρυφερότητα, μαζί. Θέλεις να νιώσεις προστατευμένος/η μαζί με τους ανθρώπους που αγαπάς ή θεωρείς οικογένεια μακριά από τον τρελό κόσμο.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΔΙΔΥΜΟΙ

ΝΑΙ: Είναι ένας μήνας που μπορείς να τον χρωματίσεις εσύ – είναι δηλαδή ένας μήνας βατός, χωρίς μεγάλες δυσκολίες, χωρίς απρόοπτα ή πίεση – εκτός κι αν ανήκεις στους Διδύμους που αντιμετωπίζουν τον Κρόνο στον Τοξότη με αποτέλεσμα να αισθάνονται με τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι σε μια σχέση ή σε μια δουλειά. Στο πρώτο μισό του μήνα με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον Καρκίνο η προσοχή σου στρέφεται στην οικονομική σου ευημερία, που δεν φαίνεται ωστόσο πιεστική ή χωρίς λύσεις. Όταν Αφροδίτη και Ερμής περάσουν στα μέσα του μήνα περίπου στον Λέοντα μάλλον είσαι περισσότερο στα νερά σου, αφού αυτό το διάστημα ευνοεί την επικοινωνία, τις επαφές σου με τους άλλους, τα σχέδια, τα ταξίδια, τη γνώση, τις μετακινήσεις, τις γνωριμίες. Είναι μια εποχή που δεν σε χωράει το σπίτι, που θέλεις να είσαι συνεχώς με τους άλλους, που η ρουτίνα και η επανάληψη είναι εχθροί σου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΝΑΙ: Με Αφροδίτη και Ερμή στον πρώτο μισό του μήνα στο ζώδιό σου και τον Άρη στον Σκορπιό ολόκληρο το μήνα το κλίμα είναι θετικό – ο άνεμος είναι ευνοϊκός. Δηλαδή ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση, νιώθεις περισσότερες φορές ότι μετράς, δεν περνάς απαρατήρητος/η, το είδωλό σου στον καθρέφτη σού φαίνεται ωραιότερο και όντως είναι μια εποχή που πιθανόν τα κομπλιμέντα αυξάνονται και τα χαμόγελα γίνονται πιο έντονα – ναι, αρέσεις. Και αν αφήσεις στο πλάι ανασφάλειες και την τάση να προσκολλάσαι κατευθείαν σ’ αυτόν/ή που θα σου κάνει μια φιλοφρόνηση τότε μπορείς να διασκεδάσεις περισσότερο, να χαρείς πιο πολύ τον ερωτισμό και να αφεθείς στην ελαφρότητα – κι αν τύχει και σου αρέσει κάποιος/α μην ανοίξεις όλα τα χαρτιά σου με τη μία.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΛΕΩΝ

ΝΑΙ: Η Αφροδίτη (από 12/7) και ο Ερμής (από 14/7) φαίνεται ότι έρχονται να ισορροπήσουν τη ζωή σου δίνοντάς της επιτέλους φως, αισιοδοξία, χαρά και καλά αισθήματα. Τα ξέφωτα γίνονται περισσότερα, η δημιουργικότητά σου βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, σκέφτεσαι το επαγγελματικό σου μέλλον περισσότερο θετικά και ενεργητικά και, ναι, είσαι όμορφος/η, έλκεις τους άλλους, τα βλέμματα μένουν περισσότερο πάνω σου, μπορείς να διασκεδάσεις και να είσαι το κέντρο της παρέας.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΝΑΙ: Το πρώτο μισό του Ιουνίου, με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον Καρκίνο, διαθέτει θερμές σχέσεις, έντονο σούρτα φέρτα, μεγάλη διάθεση να βρίσκεσαι με φίλους και γνωστούς και την ανάγκη να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους ή έστω έναν/μία που θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να έρθεις πιο κοντά, να συναναστραφείς, μπορεί και να ερωτευθείς, να φλερτάρεις ή και να σε διευκολύνει επαγγελματικά στο πιο πρακτικό σενάριο. Στο δεύτερο, με τους πλανήτες στον Λέοντα, το ιδανικό σενάριο θα ήταν να πάρεις το αντικείμενο του πόθου σου και να εξαφανιστείτε σε ένα νησί ή κάπου που δεν πιάνουν κινητά. Η διάθεση δηλαδή του δεύτερου μισού του μήνα είναι απόδραση, φύση, μαζί, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΖΥΓΟΣ

ΝΑΙ: Οι πλανήτες το μισό σχεδόν Ιούνιο στον Καρκίνο κι ύστερα στον Λέοντα λειτουργούν ενθαρρυντικά: κάνουν μασάζ στην αυτοπεποίθησή σου, στην επιθυμία σου να είσαι μέσα στον κόσμο, σε φέρνουν στο μέσον της κοινωνικής ζωής, σου δίνουν δημοφιλία, ενισχύουν το καλό σου όνομα, σου ανοίγουν πόρτες. Με κάποιο τρόπο η επαγγελματική ζωή κυλάει καλύτερα κι αν σκοπεύεις να ανοίξεις, ξεκινήσεις, διοργανώσεις κάτι μπορείς τώρα που κάνεις γκελ στους άλλους. Και σε επίπεδο ερωτικό όμως μπορεί να είναι μια καλή εποχή – άνθρωποι που συναντάς τώρα μπορεί να παίξουν κάποιο σημαντικό ρόλο στη ζωή σου ή την εξέλιξή σου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΝΑΙ: Με την Αφροδίτη (μέχρι τις 12/7) και τον Ερμή (14/7) στον Καρκίνο σε θετική προς το ζώδιό σου θέση ευνοούνται οι μετακινήσεις: μετακόμιση, ταξίδια, εκδρομές, όπως και οι σχέσεις με τους άλλους, οι επαγγελματικές συζητήσεις, οι σοβαρές συζητήσεις σε μια σχέση (αφού υπάρχει η απόσταση και η αντικειμενικότητα να καταλάβεις και τη θέση του άλλου), όπως και οι σκέψεις για σπουδές, εξωτερικό ή αναζήτησης εναλλακτικών σχεδίων στη δουλειά σου. Περνώντας μετά Αφροδίτη και Ερμής στον Λέοντα η κοινωνικότητα ανθίζει, οι εργασιακές ευκαιρίες είναι παρούσες, η διάθεση για νέες γνωριμίες αυξάνεται, οι σχέσεις ρέουν περισσότερο άνετα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΟΞΟΤΗΣ

ΝΑΙ: Το δεύτερο μισό του μήνα μάλλον είναι καλύτερο, αφού η Αφροδίτη (από 12/7) και ο Ερμής (από 14/7) περνάνε στο φιλικό σου ζώδιο του Λέοντα. Και πριν ωστόσο με τους πλανήτες στον Καρκίνο φαίνεται ότι το κλίμα μπορεί να είναι ερωτικό, συναισθηματικό, με έντονες επιθυμίες: αν υπάρχει κάποιος/α στη ζωή σου μπορεί να γίνει, ή να ξαναγίνει, το αντικείμενο του πόθου και του πάθους σου, αν δεν υπάρχει χρειάζεται να το αναζητήσεις εκεί έξω. Ωστόσο με τους πλανήτες στον Λέοντα υπάρχει εξωστρέφεια, κόσμος, παρέες, συζητήσεις, φίλοι, γνωριμίες, βόλτες, διακοπές – όλα αυτά που σου ταιριάζουν καλύτερα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΝΑΙ: Ο μεγάλος κόσμος συνεχίζει να είναι το σπίτι σου όλο το μήνα με τον Άρη στον Σκορπιό, που δηλώνει τις φιλίες, τις από κοινού προσπάθειες για ένα στόχο, τα όνειρα, τα σχέδια για το μέλλον, την ανάγκη να βρίσκεσαι ανάμεσα σε ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν και σε κινητοποιούν, που νιώθεις ότι οι σχέσεις δεν έχουν βάρος, που αυτός/ή που αγαπάς είναι ό,τι καλύτερο σου συνέβη. Η Αφροδίτη (μέχρι τις 12/7) και ο Ερμής (μέχρι τις 14/7) εντείνουν την κοινωνικότητά σου, την εξωστρέφειά σου, τις συναντήσεις σου με όσους σε νοιάζουν και όσους θα ήθελες να σε νοιάζουν παρά πάνω. Η σχέση που σε ενδιαφέρει ή είσαι σε αυτήν αναζωογονείται, σε χαροποιεί, υπάρχουν περισσότερες στιγμές χαρά και απόλαυσης. Ακόμα και μόνος/η, η συντροφικότητα τώρα μοιάζει δελεαστική.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΝΑΙ: Το πέρασμα της Αφροδίτης (από 12/7) και του Ερμή (από 14/7) στον Λέοντα κάνει τον Ιούλιο έναν ευνοϊκό μήνα, ή τουλάχιστον δίνει ευκαιρίες για ένα ευχάριστο μήνα στον οποίο οι σχέσεις, κυρίως συντροφικές/ερωτικές/προσωπικές γίνονται πηγή ευχαρίστησης, ικανοποίησης και μερικές φορές και απόλυτης απόλαυσης. Αν έχεις να μιλήσεις για δουλειές, να διαπραγματευτείς, να ψαχτείς εργασιακά ή να συνεργαστείς αυτές είναι οι κατάλληλες εβδομάδες για εξελίξεις. Είναι μια περίοδος που το μαζί είναι στο κέντρο της ζωής σου. Είναι μια εποχή για δύο, ή για να γίνεις δύο.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΙΧΘΥΕΣ

ΝΑΙ: Ο Άρης στον Σκορπιό όλο το μήνα και οι Αφροδίτη και Ερμής το πρώτο δεκαπενθήμερο στον Καρκίνο αποτελούν έναν καλό οιωνό για τις εξελίξεις του Ιουλίου. Υπάρχει ροή – οι σχέσεις, η καθημερινότητα, οι σκέψεις, η επικοινωνία, οι συζητήσεις, η διάθεση κυλούν εύκολα, ανεμπόδιστα, με άνεση και φυσικότητα. Οι σχέσεις που σε νοιάζουν σού προσφέρουν ικανοποίηση, η ζωή έχει μια υπέροχη ελαφρότητα, οι σοβαρές συζητήσεις που έχουν επαγγελματικό ενδιαφέρον βγάζουν άκρη. Μπορείς να χαρείς περισσότερο, να αφεθείς στη διασκέδαση, να ξεχάσεις για λίγο τα προβλήματα, να φύγεις διακοπές, να ερωτευθείς, να ξαναερωτευθείς αυτόν/ή που είσαι μαζί, να το ρίξεις έξω.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: ∆ικαιοσύνη, Γιώργος Πανόπουλος, ζώδια

Keywords
καλοκαιρι, φλερτ, εκκρεμότητες, διδυμοι, λεων, φως, ιουνίου, αρης, tags, ζωδια σημερα, κινηση στους δρομους, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, η ζωη, δυνατα, πλανητες, επιθυμιες, αφροδιτη, γνωση, δουλεια, κινητα, λεων, νησι, ονειρα, περιοδος, πιεση, φλερτ, φως, αισιοδοξια, αυτοπεποιθηση, εβδομαδες, βρισκεται, γινει, γινονται, δευτερο, διαστημα, δειτε, διδυμοι, ευχαριστο, ευκολα, υπαρχει, εκκρεμότητες, εξελιξη, εξωστρεφεια, επικοινωνια, εποχη, επιθυμια, ερμης, ερχονται, ευημερια, εχθροι, ζωη, ζωδιο, ζωης, θετικο, κινηση, κλιμα, μακρια, μασαζ, μπορεις, μυαλο, οικογενεια, ονομα, πηγη, πιο πολυ, ροη, πορτες, ποτα, προβληματα, ρολο, σεναριο, συνεχεια, σκεφτεσαι, σκεψεις, σπιτι, σχεδια, ταξιδια, ταση, φυση, χαρα, class, δουλειες, εκδρομες, εμφαση, φιλοι, γελια, ιδανικο, ιουνίου, καρδια, μοιαζει, νιωθεις, ποδια, single, της παρεας, τοξοτη, τρελο, θεματα, θετικα, υπεροχη
Τυχαία Θέματα