Οι μηνιαίες προβλέψεις του Γιώργου Πανόπουλου για το Σεπτέμβριο

Τι προβλέπουν τα ζώδια για τον ένατο μήνα του έτους;

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

Ο Σεπτέμβριος έχει δύο διαστάσεις: στη μία του πλευρά υπάρχουν οι εκλείψεις (Ηλίου στις 9ο21´της Παρθένου, 1/9 και Σελήνης στις 24ο20´των Ιχθύων, 16/9) και ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο (30/8-22/9) που φέρνουν στο προσκήνιο εργασιακά θέματα ή και εργασιακές σχέσεις (με συναδέλφους, πελάτες, ανώτερους, ή ιεραρχικά από κάτω) που μπορεί να δείχνουν μια πιθανή καμπή, κρίση, ανανέωση, ή μπορεί να είναι

και μια περίοδος αναζήτησης δουλειάς -εξαρτάται από το εργασιακό σου στάτους αν οι κ εκλείψεις θα επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά την εργασιακή σου πραγματικότητα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι τις 23/9 που η Αφροδίτη μπαίνει στον Σκορπιό αναζωογονώντας σε , ή τις 27/9 που ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω ενεργοποιώντας ξανά τις επικοινωνιακές σου ικανότητες με χρήσιμα ραντεβού, ενδιαφέρουσες συναντήσεις και επαφές, ή φέρνοντας στο προσκήνιο μετακινήσεις, ταξίδια, μετακόμιση, σπουδές, πιθανές θετικές επαγγελματικές εξελίξεις, ή η εν πάση περιπτώσει καλή διάθεση, εξωστρέφεια και στροφή προς το μέλλον, με τον Άρη στον Τοξότη μέχρι τις 27, ο Σεπτέμβριος είναι μήνας άβολος, ανήσυχος, διερευνητικός αφού στο μεγαλύτερο μέρος του επικεντρώνεται σε οικονομικά θέματα ή στη δυσφορία, απογοήτευση, ή ανησυχία που πιθανόν αναδύεται στη συντροφική σου ζωή.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Δείτε περισσότερα Galleries ΔΙΔΥΜΟΙ

Φυσικά και ανήκεις σε αυτούς που ξέρουν ότι όλα τα πράγματα έχουν δύο όψεις τουλάχιστον, ότι η αλήθεια δεν είναι μία, και ότι πολλές φορές έχουν δίκιο και οι δύο μιας αντιπαράθεσης. Έτσι ο κυβερνήτης σου ανάδρομος στην Παρθένο (30/8-22/9) όπως και οι εκλείψεις που σε αφορούν άμεσα (Ηλίου στις 9ο21´της Παρθένου, 1/9 και Σελήνης στις 24ο20´των Ιχθύων, 16/9) χρειάζονται την ψυχραιμία σου, την αντικειμενικότητά σου και την λογική σου. Αιχμή του δόρατος αποτελεί ο άξονας που περικλείει την οικογένεια και την επαγγελματική ζωή.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάδρομη φάση του Ερμή(30/8-22/9) και οι Εκλείψεις (Ηλίου στις 9ο21´της Παρθένου, 1/9 και Σελήνης στις 24ο20´των Ιχθύων, 16/9) δεν σε επηρεάζουν άμεσα, όμως σχετίζονται με την επικοινωνία μέσα από την οποία μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, απότομες συμπεριφορές, παρορμητικές αντιδράσεις, ή λάθος αποφάσεις στον εκνευρισμό της στιγμής οπότε προσοχή στο τι λες, σε ποιον και πότε το λες, ή στο πώς αντιδράς σε τυχόν προκλήσεις των άλλων ή απλώς στην ασυνεννοησία που αυτή την περίοδο εντείνεται: άρα εξήγησε, ξαναρώτα, διευκρίνισε, μην αφήνεις μια κακή στιγμή να τραυματίσει σχέσεις που σε νοιάζουν.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΛΕΩΝ

Τι μήνας είναι ο Σεπτέμβριος των Εκλείψεων (Ηλίου στις 9ο21´της Παρθένου, 1/9 και Σελήνης στις 24ο20´των Ιχθύων, 16/9) και της ανάδρομης φάσης του Ερμή στην Παρθένο (30/8-22/9) για σένα; Μάλλον ανασυγκρότησης, επαναξιολόγησης, διαπιστώσεων, διευθέτησης εκκρεμοτήτων και πρακτικών θεμάτων της καθημερινότητας. Σε αγχώνει πιθανόν η καθημερινότητα της δουλειάς με τις δυσκολίες, τις αναποδιές, τον εκνευρισμό και τις αυξημένες υποχρεώσεις. Άχαρος μήνας που οικονομικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια επιτακτικά και που λογαριασμοί και οικονομικά πάρε δώσε χρειάζονται προσοχή.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρίσκεσαι στο κέντρο των εξελίξεων αυτό το μήνα των Εκλείψεων (Ηλίου στις 9ο21´της Παρθένου, 1/9 και Σελήνης στις 24ο20´των Ιχθύων, 16/9) και τον κυβερνήτη σου ανάδρομο στην Παρθένο (30/8-22/9), ενώ ο Άρης μέχρι τις 27/9 διελαύνει στον κομβικό για σένα Τοξότη. Ο αγώνας δίνεται σε όλα τα μέτωπα- επαγγελματικό, οικογενειακό, προσωπικό, σχέσεων, επιδιώξεων, στόχων. Παρόλα αυτά και μέχρι τις 25/9 δεν χρειάζεται (αν γίνεται και αν μπορείς) να σπεύσεις σε τελεσίδικες αποφάσεις, ή να ξεκινήσεις οτιδήποτε με φόρα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας- Ω! Έχουμε και λέμε: Η κυβερνήτριά σου είναι εδώ (μέχρι τις 23/9) χαρίζοντάς σου γοητεία, πειθώ και αυτοπεποίθηση, δημιουργώντας ευνοϊκό κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και εντείνοντας την κοινωνικότητά σου. Και…παραπαπάαααμ…, ο Δίας εισέρχεται τροπαιοφόρος στο ζώδιο σου για πάνω από ένα χρόνο- από τις 9 Σεπτεμβρίου 2016 έως τις 10 Οκτωβρίου 2017. Άρα όσο πληγωμένος/η, βαρεμένος/η, απογοητευμένος/η, ή θυμωμένος/η κι αν αισθάνεσαι, ό,τι κι αν έχεις περάσει ή περνάς, ό,τι κι αν σου έχει συμβεί, ή συμβαίνει από εδώ και μπρος μπαίνει φως στη ζωή σου, επιστρέφει η αισιοδοξία, δυναμώνει η πίστη σου ότι θα τα καταφέρεις, δημιουργείται μια καινούργια λεωφόρος στη ζωή σου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να είναι ένας περίεργος Σεπτέμβριος; Ελαφρώς ναι. Οι Εκλείψεις (Ηλίου στις 9ο21´της Παρθένου, 1/9 και Σελήνης στις 24ο20´των Ιχθύων, 16/9) και ο Ερμής ανάδρομος στην Παρθένο (30/8-22/9) παρόλο που δεν σε αφορούν άμεσα είναι πιθανόν να δημιουργήσουν κάποια κενά αέρος (όχι τίποτα τρομερό) σε μια φιλική, ή ερωτική, ή επαγγελματική σχέση- μια αντιπαράθεση, ο εκνευρισμός, ή μια παρεξήγηση, ή απλώς ασυνεννοησία, ή μια κακή στιγμή μπορεί να πρόσκαιρα να δημιουργήσουν πρόβλημα που όμως λύνεται- έχε το νου σου μέχρι τις 25 ώστε να μην κάνεις την τρίχα τριχιά.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή, μήνας Εκλείψεων:Ηλίου (1/9) στις 9ο21´της Παρθένου και Σελήνης (16/9) στις 24ο20´των Ιχθύων, 16/9, που σε αφορούν άμεσα. Φυσικά σε αφορά άμεσα και η ανάδρομη φάση του Ερμή στην Παρθένο (30/8-22/9). Μην ξεχνάς επίσης και τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι τις 27/9 και τον οποίο χρειάζεται να χαλιναγωγήσεις γιατί σε κάνει ισχυρογνώμονα εκεί που χρειάζεσαι γέφυρες, ορμητικό/ή εκεί που πρέπει να πατήσεις φρένο ενώ σε θυμώνει τη στιγμή που χρειάζεται να κάνεις ένα βήμα πίσω.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας πιλοτικός μήνας κατά τη διάρκεια του οποίου μπορείς να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα σε βασικούς τομείς της ζωής σου και αργότερα να κάνεις πράξη τις αποφάσεις σου. Ο Άρης στον Τοξότη (μέχρι τις 27/9) και η Αφροδίτη επίσης στον Ζυγό (μέχρι τις 23/9) κάνουν το δίπολο εργασιακή/ προσωπική ζωή σημαντικό και ουσιαστικό. Πιθανόν να υπάρξουν διαφωνίες, εκνευρισμοί, καθυστερήσεις, αίσθηση ότι σε ρίχνουνε, ή αντιπαραθέσεις στην προσωπική σου ζωή ή στη δουλειά που έχουν ως αποτέλεσμα να αναλάβεις δράση, ή να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου, ή να αισθανθείς απογοήτευση, ή να θελήσεις να αλλάξεις στάση.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όταν διατρέχουν τον ηλιακό σου χάρτη γρήγοροι πλανήτες σε ένα αέρινο φιλικό σου ζώδιο, όπως συμβαίνει αυτόν τον Σεπτέμβριο με την Αφροδίτη (μέχρι τις 23/9) στον Ζυγό, ή σε ένα πύρινο όπως συμβαίνει με τον Άρη (μέχρι τις 27/9) στον Τοξότη υπάρχει διάθεση για εξωστρέφεια, φίλους, διασκέδαση, συναντήσεις, κοινωνικότητα, ερωτικές ιστορίες, επιθυμία για επικοινωνία και μαζί.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΙΧΘΥΕΣ

Οι Εκλείψεις του Σεπτεμβρίου– Ηλίου στις 9ο21´της Παρθένου, 1/9 και Σελήνης στις 24ο20´των Ιχθύων, 16/9- σε αφορούν άμεσα και χρωματίζουν ουσιαστικά όλο το μήνα καθώς και ο Ερμής είναι ανάδρομος στην Παρθένο (30/8-22/9). Άρα τα θέματα που θα σε απασχολήσουν πιθανώς σχετίζονται με τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και τους στόχους και βεβαίως οι σχέσεις (ειδικά η συντροφική σου ζωή που είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει γίνεται Θέμα) που επηρεάζουν τη ζωή σου ή που σε ενδιαφέρουν.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
Αναζητήσεις
κριος σεπτεμβριος 2016, ιχθεις σεπτεμβριος 2016
Τυχαία Θέματα