Πλήρης οδηγός για ένα bohemian chic σπίτι

Το Boho είναι τάση και είναι ένα στιλ που πολλοί υποστηρίζουν ειδικότερα τους θερινούς μήνες. Πέρα όμως από αυτό, πίσω από το Bοho στιλ υπάρχει μια φιλοσοφία και δεν είναι άλλη από αυτή της Μποέμ.

Η Μποέμ, πηγή της φιλοσοφίας του Boho στιλ, προστάζει ανεμελιά, ηρεμία, χρώματα ζωηρά, υφές διαφορετικές, φύση και λάμψεις δίχως κόστος. Η φιλοσοφία αυτή δεν φυλακίζεται ανάμεσα σε συγκεκριμένα όρια, δεν νοιάζεται για το αύριο και τα όσα οι άλλοι πιστεύουν ή ακολουθούν. Διαφέρει για την μοναδικότητά

της και αυτό την κάνει ξεχωριστή!

Πολλοί, όμως, στην προσπάθειά τους να υιοθετήσουν αυτό το στιλ στο χώρο τους, πέφτουν σε παγίδες καθώς μπερδεύουν διαφορετικά διακοσμητικά στοιχεία μεταξύ τους θεωρώντας πως έτσι η διακόσμησή τους θα παραπέμπει σε Boho στιλ. Μερικές συμβουλές, όπως αυτές που ακολουθούν, θα σας βοηθήσουν να το κάνετε σωστά, με τον πιο chic τρόπο, δίχως άστοχες κινήσεις και σημαντικές αποκλείσεις.

Υπνοδωμάτιο
Για να υιοθετήσετε αυτό το στιλ στο υπνοδωμάτιό σας, αρκεί να επενδύσετε σε μερικά μόνο διακοσμητικά στοιχεία. Η πληθωρική και βαριά διακόσμηση, σε αντίθεση με αυτό που πιστεύουν πολλοί, δεν είναι απαραίτητη.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

1 ΑΠΟ 15 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: boho decor, boho αισθητική, boho στιλ, ιδέες διακόσμησης, σπίτι

Keywords
Τυχαία Θέματα