Οι καλύτερες ατάκες του 2013

10:56 6/1/2014 - Πηγή: Jenny.gr

Με κάποιους πραγματικά απορούμε.

Τσαλακώνουν τα προφίλ τους, εκτίθενται, κάνουν δηλώσουν που τους κοστίζουν ακόμα και την καριέρα τους. Οι επώνυμοι πολλές φορές δεν σκέφτονται τη δηλώνουν on air και μετά καλούνται να πληρώσουν το τίμημα αυτό.
Έχοντας χτίσει κάποιο προφίλ όλα αυτά τα χρόνια καλό είναι να φιλτράρουν τα λόγια τους πριν τα ξεστομίσουν. Φυσικά υπάρχει και το αντίθετο, κάποιοι κάνουν απόλυτα ειλικρινείς δηλώσεις και το κοινό τους το εκτιμάει ιδιαίτερα αυτό.
Ξεχωρίσαμε κάποιες από τις «καλύτερες» ατάκες που ακούσαμε από

τους διάσημους το 2013 και σας τις παρουσιάζουμε.
Ποια είναι η δική σας άποψη;
Καλά κάνουν και ανοίγουν το στόμα τους ή όχι;

1 από 16 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Blake Lively

«Θεέ μου, η Beyoncé είναι απλά εκπληκτική. Είδα τον Jay-Z στα παρασκήνια κατά την τελευταία της συναυλία και με ρώτησε «Είσαι σε περιοδεία με εμάς; Επειδή σε έχω δει ξανά δει εδώ τόσες πολλές φορές.»

Karl Lagerfeld

«Η Adele είναι ένα άλλο πρόβλημα. Ποτέ δεν είπε ότι είναι χοντρή, απλή είπα ότι έχει σφαιροειδές σχήμα. Ένα σφαιροειδές σχήμα δεν είναι χοντρό. Για ένα τόσο όμορφο κορίτσι, μετά από οκτώ κιλά που έχασε δεν νομίζω ότι το μήνυμα αυτό ήταν τόσο άσχημο.»

Joan Collins

«Τώρα στα 80 μου μπορώ να κάνω ό,τι θέλω.»

Kate Moss

«Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί θα ήταν ενδιαφέρον. Δεν είμαι και τόσο διαφορετική. Και επίσης, τώρα με το Instagram και τα social media, ο καθένας έρχεται με το τηλέφωνό του στο χέρι, ακόμα και όταν είμαι σε ένα εστιατόριο και μου ζητάει να βγάλει μια φωτογραφία μαζί μου. Εγώ φυσικά απαντώ Όχι!»

Jessica Hart

«Νομίζω ότι, ξέρετε ότι η καρδιά της είναι ευλογημένη από το Θεό. Νομίζω ότι είναι σπουδαία… Αλλά, δεν ξέρω, στα δικά μου γούστα, δεν ταιριάζει. Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω αυτό.»
Δήλωσε το διάσημο μοντέλο για την τραγουδίστρια Taylor Swift.

Alexa Chung

«Ψάχνοντας αβίαστα παίρνει πολλή προσπάθεια. Όταν έχω νέα Converse αφιερώνω κάποιο χρόνο στο σπίτι για να τα λερώσω με λάσπη, έτσι ώστε να μην φαίνονται λαμπερά, καθαρά.»

Donatella Versace

«Το στιλ μου δεν είναι τόσο σπουδαίο, φοράω τακούνια, στενά παντελόνια και φοράω και τα διαμάντια.»

Prince William

«Έχει την εμφάνιση της μητέρας του, ευτυχώς … και περισσότερα μαλλιά από μένα, δόξα τω Θεώ!»
Δήλωσε για τον γιο του.

Queen Elizabeth

«Πραγματικά δεν με πειράζει αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι, απλά εύχομαι ότι να βιαστεί, γιατί θα πάω διακοπές.»

Kanye West

«Θα είμαι ο πρώτος hip-hop σχεδιαστής και λόγω αυτού θα γίνω μεγαλύτερος από την Wal-Mart.»

Beyonce

«Γιατί θα πρέπει να επιλέξετε το είδος της γυναίκας που είστε; Γιατί θα πρέπει να βάζετε ταμπέλες στον εαυτό σας; Είμαι απλά μια γυναίκα και μου αρέσει να είμαι γυναίκα. Αν είσαι ελκυστική, τότε δεν μπορεί να είσαι σέξι, και δεν μπορείς να είσαι έξυπνη; Τι είναι όλα αυτά;»

Barack Obama

«Μπόρεσε να πετύχει περισσότερα από ό,τι μπορεί ο κάθε άνθρωπος. Σήμερα, έχει πάει στο «σπίτι του». Και έχουμε χάσει έναν από τους πιο σημαντικούς, θαρραλέους, και καλούς ανθρώπους που ο καθένας από εμάς θα ήθελε να μοιραστεί χρόνο μαζί του σε αυτή τη Γη. Αυτός δεν ανήκει πλέον σε εμάς – ανήκει εις τους αιώνας».

Raf Simons

«Δεν βλέπω Dior στο δρόμο. Τη γυναίκα Chanel, δεν χρειάζεται καν να την δείτε, εγώ την καταλαβαίνω από τη μυρωδιά της όταν από τη γωνία. Τη γυναίκα Dior όμως δεν την αναγνωρίζω Θέλω να δουλέψω πάνω σε αυτό πολύ γρήγορα.»

Jennifer Lawrence

«Τί μου ήρθε στο μυαλό; Μία κακιά λέξη που αρχίζει από F.»
Δήλωσε για το παραπάτημά της στα Oscar.

Victoria Beckham

«Είμαι ωραία! Ο καθένας σκέφτεται ότι θα καταντήσω σαν αγελάδα. Το καταλαβαίνω αυτό, πραγματικά. Νομίζω ότι το ίδιο σκέφτομαι όταν βλέπω τις φωτογραφίες μου.»

Cara Delevingne

“Scorsese, Spielberg, Tarantino, Peter Jackson – όλοι σας: Είμαι εδώ, είμαι έτοιμη. Μπορώ να κάνω γκριμάτσες, μπορώ να τραγουδήσω, μπορώ να χορέψω. Κάντε μου πρόσληψη!»

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα