Οι καλύτερες ασκήσεις για να χάσετε γρήγορα και εύκολα τα περιττά κιλά

Είναι γνωστό ότι η σωματική δραστηριότητα σας βοηθάει να χάσετε το βάρος που επιθυμείτε. Όμως, υπάρχουν κάποιες ασκήσεις που συμβάλουν καλύτερα στο να πετύχετε πιο γρήγορα και πιο εύκολα το στόχο σας. Παρακάτω θα δείτε μερικές προπονήσεις που είναι πιο αποτελεσματικές από κάποιες άλλες, διότι σας βοηθάνε να κάψετε περισσότερες θερμίδες.

Το σκοινάκι. Κάνοντας σκοινάκι μπορείτε να κάψετε μέχρι και 990 θερμίδες την ώρα. Όπως υποδεικνύεται αυτό το μικρό εξάρτημα είναι πολύ αποτελεσματικό, για όσους θέλουν να χάσουν βάρος και λίπος σε γρήγορο χρονικό διάστημα. Αγοράστε ένα σκοινάκι και δοκιμάστε

να κάνετε άλματα, κουνώντας τα χέρια και τα πόδια.

Τρέξιμο. Εάν εντάξετε αυτή τη δραστηριότητα στην καθημερινότητα σας, θα καίτε έως και 800 θερμίδες την ώρα. Και εφόσον αρχίσετε να τρέχετε με έναν σταθερό ρυθμό, τότε ο οργανισμό σας θα συνεχίσει να καίει επιπλέον θερμίδες κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας. Εάν δεν σας αρέσει να τρέχετε έξω, τότε προσθέστε μικρές δόσεις σπριντ στο γυμναστήριο κατά τη διάρκεια της προπόνησης σας και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν.

Kickboxing. Μπορεί να σας ακούγετε λίγο βάρβαρο αυτό το άθλημα, αλλά αν το προτιμήσετε θα χάσετε αρκετές θερμίδες. Τόσο οι κλωτσιές όσο και οι κινήσεις με τα χέρια, γυμνάζουν όλο το σώμα και ενισχύουν τη μυϊκή μάζα. Στόχος του Kickboxing είναι κάθε 90 δευτερόλεπτα, να ξεκουράζεστε για 30 δευτερόλεπτα και μετά να συνεχίζετε.

Στατικό ποδήλατο. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το είδος προπόνησης, πρέπει να ξεκινήσετε με ένταση για 10 δευτερόλεπτα και μετά να ξεκουραστείτε για 50 δευτερόλεπτα και να συνεχίσετε με τον ίδιο ρυθμό. Μη ξεχνάτε να αυξάνετε την αντίσταση όσο προοδεύετε.

Κωπηλασία. Σε όλα τα γυμναστήρια θα βρείτε το ειδικό μηχάνημα για να κάνετε κωπηλασία. Με αυτή την άσκηση μπορείτε να κάψετε από 450 έως 700 θερμίδες την ώρα. Το σημαντικό είναι να την συνδυάζετε και με άλλες ασκήσεις, όπως είναι ο διάδρομος, τα βαράκια, ώστε να έχετε έναν καλό μίγμα από αερόβιες και αναερόβιες προπονήσεις.

Ελλειπτικό. Είναι μια από τις καλύτερες ασκήσεις, διότι έχετε τη δυνατότητα να την αλλάζετε ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Για παράδειγμα αν θέλετε να τη δυσκολέψετε, μεταβάλετε τη κλίση και το επίπεδο αντίστασης, ώστε να καίτε όλο και περισσότερες θερμίδες και το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο.

Power Yoga. Αυτό το είδος γιόγκα έχει γίνει πολύ δημοφιλές στο δυτικό κόσμο, λόγω του έντονου ρυθμού και των θερμίδων που καίει. Η Power Yoga ασκεί 100% το σώμα και ενισχύει τον μεταβολισμό. Επίσης, είναι πολύ απλή για όλους ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, παρέχοντας πολλά οφέλη τόσο στην σωματική όσο και στην ψυχική υγεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα