Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Γιώργου Πανόπουλου από 10/10 έως 16/10

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του Γιώργου Πανόπουλου από 10/10 έως 16/10.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας σού δίνει τη δυνατότητα να ανανεώσεις, ζωντανέψεις ή και να δημιουργήσεις όλα τα είδη των σχέσεων ένας προς ένα: δυναμικές και ενδιαφέρουσες ερωτικές συναντήσεις, γάμος, επαγγελματικές συνεργασίες και συμμαχίες, σημαντικές γνωριμίες και άνθρωποι-κλειδιά βρίσκονται ή μπαίνουν στη ζωή σου αναζωογονώντας τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και βάζοντάς σε σ’ έναν καινούργιο κύκλο πραγματικότητας.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα
Galleries ΤΑΥΡΟΣ

Έχοντας κατά νου ότι η Αφροδίτη θα μείνει για λίγες ακόμα μέρες στον Σκορπιό, ότι ο Άρης διελαύνει στον Αιγόκερω και ότι Ερμής και Δίας βρίσκονται στον Ζυγό, μερικές παρατηρήσεις: 1) Αν θέλεις να μιλήσεις για δουλειές, συνεργασίες, να δεις ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν θετικά την επαγγελματική σου ζωή, κάνε το. 2) Αν θέλεις να βελτιώσεις τη συντροφική σου ζωή, να της δώσεις το φιλί της ζωής, να διορθώσεις λάθη, να καλοπιάσεις το/τη σύντροφο, κάνε το.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Κρόνος σε φορτώνει με αγωνίεςκαι πρέπει και ο Δίας να προσπαθεί να σε ξεφορτώσει δίνοντάς σου τη δύναμη να δεις το μέλλον σου με αισιοδοξία και ελπίδα. Ο Κρόνος σφυροκοπάει τις σχέσεις, συντροφικές και επαγγελματικές, και ο Δίας σού λέει χαμογελώντας ερωτεύσου… Ερωτεύσου με πάθος έναν άνθρωπο, μια ιδέα, ένα στόχο. Οι διαπροσωπικές σχέσεις σε κάνουν παρά τη θέλησή σου ακροβάτη σε ένα τεντωμένο σύρμα μέτρα πάνω από τα έδαφος: ξεκινάς με ενθουσιασμό μια ερωτική ιστορία, χωρίς να ξέρεις σχεδόν τίποτα για το αντικείμενο του πόθου σου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια εποχή που εξαρτάται πολύ από τη δική σου συναισθηματική κατάσταση, τα θέλω σου, τις επιθυμίες και τους στόχους. Με τον Δία στον Ζυγό και την Αφροδίτη στον Σκορπιό και ταυτόχρονα τον Άρη στον Αιγόκερω μπορεί να είναι μια περίοδος που προχωράει τη ζωή σου θετικά, με εξελίξεις στις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν, αισθηματικές και επαγγελματικές, και που το σπίτι και η οικογένεια γίνονται στόχος, αν είναι αυτά που θέλεις ή αν υπάρχουν, αισθάνεσαι ασφάλεια και ικανοποίηση.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΛΕΩΝ

Να ονειρεύεσαι μεγάλες ιστορίες αγάπες, το έργο σου να αναγνωρίζεται, τη δουλειά σου να γίνεται παράδειγμα, τη ζωή σου άξια ανάγνωσης και στην πραγματικότητα να κάθεσαι στην ουρά για να πληρώσεις το φως ή τη δόση, να κλείνεις ραντεβού στον οδοντίατρο, να πηγαίνεις το σκύλο για εμβόλιο, να σε στραβοκοιτάζει ο συνάδελφος, να ψάχνεις δίαιτα για να χάσεις κιλά, να μαζεύεις χαρτιά για την ανανέωση της cash card, να ξεσκονίζεις τα όνειρα των άλλων και να πηγαίνεις 9-5 στη δουλειά όπως όλοι.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το μυαλό στο χρήμα και την οικονομική σου ασφάλεια μπορείς να στραφείς προς το μέλλον σου, τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις που έχεις δρομολογήσει ή δρομολογείς, που θα σου εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν την οικονομική σου ανεξαρτησία. Έχοντας επίσης κατά νου ότι ο Κρόνος θέλει γερά επαγγελματικά θεμέλια στερεωμένα σε ιδρώτα, προσπάθεια, αγώνα και μια σταγόνα αίμα, η δουλειά σου περνάει κρίσιμες περιόδους ώστε να δεις αν έχεις ή όχι μέλλον σε αυτήν.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΖΥΓΟΣ

Θα θυμίζω πολύ συχνά τη διέλευση του Δία, που αυτή τη στιγμή διατρέχει τις πρώτες δέκα μοίρες του Ζυγού, ευνοώντας τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο, ώστε συνειδητά να δημιουργείς τις ευκαιρίες του μέλλοντός σου σε όποιο επίπεδο εσύ επιλέγεις. Υπάρχει η ροή που σε σπρώχνει να ανοιχτείς, να εξελιχθείς και να ανοίξεις καινούργιους δρόμους, αλλά εσύ χρειάζεται να της δώσεις σχήμα, μορφή και περιεχόμενο. Ναι, εντάξει, ο Άρης στον Αιγόκερω δεν βρίσκεται σε καλό σημείο σε σχέση με τον Ήλιο σου, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια εσωτερική δυσφορία που αντανακλάται πιθανόν εξωτερικά με εκνευρισμό στο σπίτι και την οικογένεια ή με δυσανάλογο άγχος για τα επαγγελματικά.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχε κατά νου ότι αυτή την περίοδο, που η επικοινωνία σου είναι έντονη, κινδυνεύει να γίνει και εκρηκτική. Οι άνθρωποι που σε νοιάζουν, αυτοί με τους οποίους έρχεσαι σε καθημερινή επαφή, φίλοι, αδέλφια, οικογένεια, γείτονες, δάσκαλοι, συνάδελφοι, εξυπακούεται ότι μπορούν να έχουν διαφορετικές αντιλήψεις και απόψεις και να βλέπουν αλλιώς τα πράγματα. Επίσης οι άνθρωποι υψώνουν τον τόνο της φωνής, έχουν μερικές φορές παράλογες αντιδράσεις, εκνευρίζονται: δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά είναι ανθρώπινο.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου επηρεάζει έναν ή περισσότερους τομείς στη ζωή σου –αισθηματικό, επαγγελματικό, οικογενειακό, προσωπικό, κοινωνικό, φιλικό, ψυχολογικό– προκαλώντας παρενέργειες και κρίσεις, ή επιβεβλημένες αποφάσεις που έχουν ως στόχο να δεις πού χρειάζεται να επενδύσεις, χρόνο, ευθύνες, υποχρεώσεις και κούραση, ή που σε σπρώχνει να αναλάβεις καθήκοντα τα οποία μπορεί να εξελίσσουν τη ζωή σου, αλλά που δεν παύουν όμως να είναι σοβαρά, αγχωτικά ή καινούργια, με την έννοια ότι τα αντιμετωπίζεις για πρώτη φορά.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πιο μεγάλη ώρα μπορεί να είναι τώρα, σε μια πρώτη φάση. Ή την επόμενη εβδομάδα. Ή κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Άρη στο ζώδιό σου. Αυτή η διέλευση σε συνδυασμό με τον Δία στον Ζυγό μπορεί να σου δώσει μια μεγάλη ώθηση στη δουλειά, στην αισθηματική ζωή, στις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Είναι εποχή υψηλής ενεργειακής τάσης: όρισε τον τομέα που σε ενδιαφέρει, μπες σε θέση μάχης και βρες τις ευκαιρίες που είναι σοφά τοποθετημένες ώστε να τις αναγνωρίσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το έχουμε πει ήδη ότι ο Άρης στον Αιγόκερω είναι ζόρικη θέση: ενοχλητικές εκκρεμότητες από το παρελθόν επανέρχονται, στη δουλειά είναι πιο συχνές οι φορές που θέλεις να δώσεις μια ξανάστροφη στο διευθυντή ή στον από πάνω, οι πελάτες παθαίνουν πιο συχνά κρίσεις υστερίας, οι ιώσεις σε κάνουν στόχο, κάποιος δικός σου σού τη σπάει μέχρις εξαντλήσεως, ξαφνικά πρέπει να βρεθείς σε εφορίες ή τρέχοντας για γραφειοκρατικά θέματα και όταν πέσεις να κοιμηθείς κάποιες νύχτες σκέφτεσαι ότι πήρες τη ζωή σου λάθος.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΙΧΘΥΕΣ

Αν ανήκεις σε όσους έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο ή έχουν ωροσκόπο στους Ιχθύς ή στα άλλα μεταβλητά ζώδια μεταξύ 10° και 5° και σου πει κάποιος για την ευνοϊκή επιρροή που σου προσφέρει η Αφροδίτη στον Σκορπιό, παίζει και να του ρίξεις μια δολοφονική ματιά. Το βάρος του Κρόνου υπερτερεί, η ζωή έχει γίνει ζόρικη, οι αποφάσεις δύσκολες, η πίεση μεγάλη. Και; Τζίφος; Ε όχι δα…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
Τυχαία Θέματα