Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 13/01-19/01

Διαβάστε τις προβλέψεις των ζωδίων από 13/01 έως 19/01.

1 από 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

Αν κόψεις θάρρος και θράσος, πρωτοβουλίες, θυμό και επιθετικότητα, μύθο, στόχο και αντικείμενο κατάκτησης δεν μένουν και πολλά πράγματα για να χαρακτηρίσουν έναν Κριό ή για να τον κάνουν να νιώθει ζωντανός. Κι όμως πολλοί/πολλές Κριοί τελευταία αισθάνονται ότι περπατάνε σε έναν αργό τάπητα γυμναστηρίου κι αυτό τους σκοτώνει. Ακόμα και ο Άρης, ο κυβερνήτης σου, βρίσκεται σε αδυναμία στον Ζυγό, δηλαδή στις σχέσεις σου, με αποτέλεσμα

να αποδιοργανώνονται οι σχέσεις που σε ενδιαφέρουν, να μπάζουν νερά ή να είναι τόσο υποτονικές που αμφιβάλλεις αν αναπνέουν, ενώ η Αφροδίτη συνεχίζει ανάδρομη στον Αιγόκερο κι έτσι νιώθεις πως έχεις χάσει την μπάλα ή πως την πετάς στην εξέδρα. Από ό,τι αντιλαμβάνεσαι, οι σχέσεις βρίσκονται σε πτώση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Ακόμα κι αν δεν υπάρχουν δεκάδες φαν να ουρλιάζουν όταν σε βλέπουν, εντούτοις υπάρχουν σημάδια που δείχνουν ότι έχεις ένα ισχυρό σύστημα στήριξης που σε προστατεύει. Η ανάδρομη Αφροδίτη βεβαίως απαιτεί να περιορίσεις τα συμφέροντά σου, να ξεμπλοκάρεις τις γραμμές επικοινωνίας όπου έχει πέσει σιωπή και πάνω από όλα να είσαι ακριβής, σαφής και συγκρατημένος/η σε όσα λες γιατί κάποιος/α μπορεί αργότερα να χρησιμοποιήσει όσα είπες εναντίον σου. Αν αισθάνεσαι ωστόσο ότι κάποιος/α σύντροφος, φίλος, συνεργάτης, συνεταίρος εγκαταλείπουν το πλοίο περιμένοντας να βουλιάξει, μην απογοητεύεσαι. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθώντας να μείνεις στον αφρό κάθε κατάστασης δεν αντέχεις να συνθλίβεσαι μέρα παρά μέρα χωρίς να δραπετεύεις από την πραγματικότητα. Και ποιος δεν θα εκμεταλλευόταν τον Ερμή στον Υδροχόο, ή τον Άρη στον Ζυγό, για να ξεφύγει από τον πνιγηρό ρεαλισμό, τις εργασιακές υποχρεώσεις, τις ευθύνες, τα προβλήματα των σχέσεων για να το ρίξει λίγο έξω, για να συναντήσει ανθρώπους που του κάνουν κέφι και του φτιάχνουν τη διάθεση, για να φύγει από την Αθήνα ή να καταστρώσει σχέδια για μελλοντικές αποδράσεις; Εσύ πάντως πετάς τη σκούφια σου πάντα για κινητικότητα και επαφές με ανθρώπους. Αλλά… υπάρχει ένα αλλά.Είτε σε ενδιαφέρει αυτό που ονομάζεται επαγγελματική ζωή είτε σε αφήνει αδιάφορο/η, δεν μπορείς να μη σκεφτείς το κόστος ζωής. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα αρνητικά χαρακτηριστικά σου ως ζώδιο του νερού ανεβαίνουν στην επιφάνεια: κυκλοθυμία, γκρίνια, φόβοι εγκατάλειψης, αυτοματισμός προς τη σκοτεινή πλευρά της ζωής, εξαρτητικότητα. Γίνεσαι τόσο πολύ ευαίσθητος/η στις σχέσεις σου, στη Σχέση σου, σε σημείο που οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει μεταμορφώνεται κατευθείαν σε μεγάλο θέμα και αιτία ρήξης παραπόνων, αντιπαραθέσεων, υπόγειων συγκρούσεων ή σε αιτία μεγάλης δυσφορίας. Όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στον Αιγόκερο σίγουρα ανακύπτουν προβλήματα σχέσεων, μεγεθύνονται ραγισματιές και βαθαίνουν ρήγματα που εσύ με το ραντάρ σου μεταφράζεις ως κόκκινο συναγερμό. Όμως η υπερευαισθησία χωρίς αντικειμενικότητα οδηγεί κατευθείαν σε πόλεμο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΛΕΩΝ

Πόσες χολιγουντιανές ταινίες πρέπει να δεις για να ικανοποιήσεις την επιθυμία σου για γκλάμουρ, για να θυμηθείς ότι ο έρωτας είναι απόλυτος ή δεν υπάρχει, ότι η ζωή χρειάζεται μύθους για να προχωρήσει; Τελευταία πολλές. Η ζωή σου παρά έχει γίνει κανονική – δουλεύεις εντατικά, βλέπεις κανένα φίλο, πας σε κανένα θέατρο, βλέπεις σειρές, ίσως πας γυμναστήριο, κοιμάσαι και πάλι από την αρχή. Όλο περιμένεις κάτι να συμβεί που όλο αναβάλλεται κι αυτή η αναμονή σε εξουθενώνει.Οι πλανήτες στον Αιγόκερο ακόμα και ο Δίας στον Καρκίνο σου υπενθυμίζουν ότι αποτελείς κομμάτι ενός μεγαλύτερου σχεδίου, ενός σχεδίου που δεν μπορείς να φανταστείς, ούτε να εκλογικεύσεις. Έτσι ακόμα κι αν υπάρχουν σχέσεις που σε στήριξαν κάποτε αλλά που τώρα χρειάζεται να διακόψεις, ή δουλειές που δεν σου λένε τίποτα, να είσαι ικανοποιημένος/η που σου δίνεται η ευκαιρία να εξερευνήσεις νέες λεωφόρους ανακαλύψεων και πληρότητας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι τόση η ανάγκη να εκπληρωθούν οι επιθυμίες και τα θέλω σου και τόσο πεινασμένος/η για απολαύσεις, που θα μπορούσες να καταπιείς τον Πύργο του Άιφελ με μια μπουκιά. Παρόλο που δεν υποφέρεις από νευρωτικές φαντασιώσεις πείνας, κάτι σε προκαλεί να καταπιείς οτιδήποτε στο δρόμο σου σε στιλ Pac-Man.Με τον Άρη στον Ζυγό και Πλούτωνα/Αφροδίτη/Ήλιο στον Αιγόκερο χρειάζεται να περιορίσεις τις ορέξεις σου ή μάλλον να τις ονομάσεις αρχικά, ώστε να ξέρεις τι να κυνηγήσεις ή τι να επιδιώξεις. Αυτοί οι ίδιοι πλανήτες ευθύνονται επίσης για την ανάγκη σου να επιστρέψεις στην οικογένεια, ή στους δικούς σου ανθρώπους, τη στιγμή που νόμιζες ότι ήσουν ελεύθερος από αυτούς ή δεν τους έχεις μεγάλη ανάγκη. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Προς το παρόν μπορείς να ονειρεύεσαι τις Ωραίες Μέρες που θα έρθουν, ενώ σε κατατρώει η αίσθηση ότι κάποιος/οι –από την οικογένεια, σύντροφος, εργοδότης, φίλος– σε εκμεταλλεύονται χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα, ή αδιαφορούν, ή έχουν τα δικά τους να τρέξουν κι εσύ έχεις μπει σε δεύτερη μοίρα – να κραυγάζεις σε εφιάλτη και η φωνή να μη βγαίνει. Ακόμα και σε κοινωνική συγκέντρωση ή έξοδο αισθάνεσαι ότι είσαι εκεί περισσότερο από υποχρέωση παρά με την καρδιά σου και για τη διασκέδασή σου.Ωστόσο είσαι ΠΑΡΩΝ και ΦΑΙΝΕΣΑΙ. Πάντως αυτή την εποχή, όσο κι αν δεν θέλεις να επικεντρωθείς στην επαγγελματική ζωή, αυτή είναι το θέμα, οπότε κάνε και μια έξτρα προσπάθεια για να έρθεις πιο κοντά στους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή σου και σε κάνουν να νιώθεις ζωντανός/ή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ό,τι κι αν συμβαίνει αυτή την εποχή μη χάνεις την ψυχραιμία σου. Δεν είναι ούτε εποχή για να δράσεις, αλλά ούτε και να τα παρατήσεις όλα και να εξαφανιστείς. Αντίθετα είναι εποχή για να εκφράσεις αισθήματα και τη δημιουργικότητά σου – ήσυχα, χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς παράτες. Φυσικά κι έχεις βαρεθεί να ακούς τέτοιες παροτρύνσεις επειδή είσαι Σκορπιός κι υποτίθεται ότι μπορείς να αντιμετωπίζεις τα πάντα –και τις αναποδιές και τις κακοτυχίες και τον πόνο-– με ανυπέρβλητη αντοχή.Με τον Άρη στον 12ο οίκο σου, στον Ζυγό δηλαδή, αμφιβάλλεις για κάθε σου βήμα, για κάθε σου επιλογή, για κάθε σου προσδοκία, για κάθε ευχή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συνήθως δεν ενοχλείσαι εάν κάποιος ανώτερος αντί να πέσει στα γόνατα για να σου δείξει πόσο εκτιμάει τη δουλειά και τις ικανότητές σου σε στέλνει πίσω στο γραφείο σου για να προσπαθήσεις ξανά και να επανέλθεις με νέες ιδέες. Αυτή την εποχή ωστόσο αισθάνεσαι μια παράξενη αποστασιοποίηση, από όλους και όλα, στα όρια της αναισθησίας.Δεν πάει να ’ναι ο Κρόνος στον Σκορπιό και η Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερο. Με ενεργοποιημένο τον 11ο ηλιακό σου οίκο μπορείς να κοιτάξεις τον καθρέφτη και να λες: «Μάντεψε, αγαπημένε μου εαυτέ! Δεν δίνω δεκάρα για όσους με ταλαιπωρούν, για όσους μου κάνουν το βαρύ πεπόνι και δεν θα πεθάνω αν κάτι πάει στραβά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φυσικά και είσαι ανήσυχος/η αυτή την εποχή. Ανήκεις στους λύκους κι όχι στα παπαγαλάκια που βγαίνοντας από το κλουβί τους πηγαίνουν και κάθονται στον ώμο κάποιου. Με έντονη δραστηριότητα στον δέκατο ηλιακό σου οίκο, δηλαδή με τον Άρη στον Ζυγό, θα πρέπει ωστόσο να καταπνίξεις την επιθυμία σου για ολοκληρωτική ανεξαρτησία και να παραδεχτείς το γεγονός αφενός ότι θέλεις σύντροφο κι αφετέρου να δεχτείς το γεγονός ότι κανείς δεν είναι επαγγελματικά τελείως αυτόνομος, ΠΑΝΤΑ υπάρχει κάποιος από πάνω.Παρόλο που ξέρεις ότι ο μόνος άνθρωπος που θα σε φροντίσει οικονομικά μεγαλώνοντας είναι αποκλειστικά εσύ, γεγονός παραμένει ότι αγριεύεσαι στο ενδεχόμενο να μείνεις μόνος/η. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Κρόνο στον Σκορπιό συνειδητοποιείς από πρώτο χέρι ότι εκεί έξω κυκλοφορεί ανεξέλεγκτη τρέλα, ανταγωνισμός και διαφθορά και ότι ο κόσμος γύρω σου κάνει τέτοιο θόρυβο που θέλεις να προστατέψεις τα αυτιά σου από τα ντεσιμπέλ. Αυτό που χρειάζεσαι τώρα είναι μια γερή, σταθερή βάση – μια οικογένεια αν θέλεις, ή κάποιον/α που να τον/την αισθάνεσαι σπίτι σου, που μπορείς να καταφεύγεις όποτε νιώθεις ότι η ζωή γίνεται ζόρικη και αφόρητη ή όταν η περιρρέουσα υστερία αρχίζει να σε επηρεάζει έντονα.Αν έχεις ήδη ένα τέτοιο «Σπίτι» ευχαρίστησε το τυχερό σου άστρο. Το πρόβλημα είναι ότι βγαίνοντας από αυτό το φρούριο δεν μπορείς να προστατευτείς από αδίστακτα αφεντικά, βλαμμένους συναδέλφους και τα κοράκια της πιάτσας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Όταν μιλάμε για Ιχθύ μιλάμε για Φαντασία που συνοδεύεται πολλές φορές κι από αυταπάτες ή από ευσεβείς πόθους. Ίσως σαν παιδί έντυνες το μικρό σου δάχτυλο και του μιλούσες σαν φίλο/η, ή έδινες στο αρκουδάκι σου υπερφυσικές ικανότητες. Όμως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα τη χρησιμοποιήσεις τώρα. Υπέρ σου ή εναντίον σου; Ή μήπως θα αφεθείς σε αυταπάτες αγνοώντας την πραγματικότητα; Αυτός/ή που είσαι ερωτευμένος/η είναι αληθινός/ή ή φαντασία;Η δουλειά σου σε ικανοποιεί ή απλώς την αντέχεις επειδή φοβάσαι τις αλλαγές; Με ανάδρομη την Αφροδίτη στον Αιγόκερο δεν μπορείς να κατηγορείς τους άλλους για τα πάντα. Είναι η τέλεια εποχή για να ρίξεις μια σοβαρή ματιά στη συμπεριφορά σου, στα όνειρά σου, στις επιδιώξεις σου, στα αισθήματά σου. Μη φρικάρεις με όσα διαπιστώσεις ότι έχεις κάνει ΕΣΥ στους άλλους ή στον εαυτό σου. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα