Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Γιώργο Πανόπουλο από 30/05 έως 5/06

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Γιώργο Πανόπουλο από 0/05 έως 5/06.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

Μπορείς να έρθεις πιο κοντά με αυτόν ή αυτή που είσαι μαζί και αγαπάς, να συνεννοηθείτε, να μιλήσετε για ό,τι σας δυσκολεύει, να βρείτε κοινές λύσεις. Ή μπορεί ακόμα πιο εύκολα να παρασυρθείτε σε αντιπαραθέσεις, να ρίξετε ο ένας το φταίξιμο για όλα στον άλλο, να ψυχρανθείτε ή να αφήσετε την ψυχρότητα και την αδιαφορία να κάνουν αβάσταχτη την καθημερινότητά σας. Το θέμα λοιπόν είναι οι στενές σχέσεις, οι αισθηματικές ανάγκες που θέλουν ικανοποίηση,

ακόμα και το σεξ και πόσο ικανοποιητικό είναι.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΑΥΡΟΣ

Η οπισθοδρόμηση του ανάδρομου Άρη στον Σκορπιό στον τομέα των σημαντικών σχέσεών σου δεν είναι ένα νέο που πετάς τη σκούφια σου. Αντιθέτως δημιουργεί παρατράγουδα στη συντροφική σου ζωή ή βάζει σε δοκιμασία κάποια επαγγελματική σχέση που σε ενδιαφέρει. Όμως ο Ερμής στο ζώδιό σου και η Αφροδίτη στους Διδύμους μπορούν να αποσπάσουν το μυαλό σου από τυχόν προβλήματα δημιουργώντας καθημερινά σχεδόν τρεξίματα για δουλειές, για πρακτικές υποχρεώσεις, με επαγγελματικές υποθέσεις, με εκκρεμότητες και συναντήσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου. Λέμε ότι η Αφροδίτη δεν είναι τόσο ισχυρή στις διελεύσεις της πάνω στον Ήλιο μας αλλά μερικές φορές δεν αναλογιζόμαστε ότι χωρίς αυτήν η ζωή θα ήταν αφόρητη. Άρα δεν έχει την επιρροή του Κρόνου που από τον Τοξότη σού βάζει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι, ούτε του Ποσειδώνα που σε ζαλίζει με υποσχέσεις που δεν εκπληρώνονται, ανύπαρκτους έρωτες και επαγγελματικά που αποδεικνύονται άνθρακες.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμουςμπορεί να σηματοδοτεί μια περίοδο που η καθημερινότητα σου πέφτει πιο βαριά από ό,τι συνήθως με αποτέλεσμα να θέλεις να αποδράσεις από όλα και όλους, ή έχεις την επιθυμία να αφεθείς σε ψευδαισθήσεις που οδηγούν πολλές φορές σε λάθος εκτιμήσεις – συνήθως με συναισθηματικές επιλογές που είναι ασύμβατες με τα θέλω και τις ανάγκες σου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΛΕΩΝ

Είτε δέχεσαι προσκλήσεις για εξόδους, είτε πηγαίνεις σε επαγγελματικά ραντεβού, είτε παίρνεις ένα φίλο για να βγείτε, είτε μπουχτισμένος/η από το μέσα αποφασίζεις να βγεις, ο Ερμής στον Ταύρο σε θέλει έξω από το σπίτι, μέσα στον κόσμο. Αν έχεις κάτι να πουλήσεις, κάτι να διαφημίσεις, κάτι να διαπραγματευτείς, κάνε το τώρα. Αν θέλεις να εντείνεις τη φήμη του κοινωνικού ανθρώπου είναι από τις περιόδους που μπορείς να είσαι ορατός/ή χαμογελαστός/ή και τάχα ανέμελος/η.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σου Ερμής στον Ταύρο και ο Δίας στο ζώδιο σου δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ανοίγματα, για επαγγελματικές ευκαιρίες, για ενδιαφέρουσες συναντήσεις, για ανανέωση. Με λίγα λόγια κάτι κινείται και είναι σημαντικό ακόμα κι αν φαίνεται μικρό. Εντάξει, είσαι προσγειωμένος/η, διαθέτεις αυτοσυγκράτηση και ξέρεις ότι μόνο με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρεις, αλλά αυτό που χρειάζεσαι τώρα είναι μερικές σταγόνες ενθουσιασμού και λιγότερη κριτική και επιφυλακτικότητα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΖΥΓΟΣ

Μπορεί με τον Άρη που επανέρχεται σε ανάδρομη πορεία στον Σκορπιό, δηλαδή στα οικονομικά, να νιώθεις άγχος, ανασφάλεια και πίεση, αλλά η Αφροδίτη στους Διδύμους σε ενθαρρύνει – δεν είσαι μόνος/η. Έχεις φίλους και ανθρώπους κοντά σου που σε αγαπάνε και που στις δύσκολες στιγμές δεν σε αφήνουν να πέσεις, ή αν σκοντάψεις σε σηκώνουν.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης γύρισε ανάδρομος από τις 29ο και θα φτάσει μέχρι τις 23ο του Σκορπιού, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στο τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Τι μπορεί να συνέβη μεταξύ 15 Φεβρουαρίου έως 6 Μαρτίου, που ήταν σε ορθή πορεία στον Σκορπιό; Ανέκυψε κάποιο θέμα, πρόβλημα, ζήτημα; Πιθανόν να επανέρχεται, αν δεν λύθηκε τότε, ή να χρειάζεται να ξανασυζητηθεί, να τροποποιηθεί, να το ξανασκεφτείς ή να το διορθώσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΟΞΟΤΗΣ

Τι θα μπορούσε να σημαίνει η Αφροδίτη στους Διδύμους; Ότι μπορείς να ανανεώσεις τις σχέσεις σου ή να τις αναθερμάνεις. Η συντροφική σχέση έχει περισσότερες καλές στιγμές, είσαι περισσότερο διατεθειμένος/η να βάζεις νερό στο κρασί σου τις φορές που τα πράγματα ζορίζουν ή ξεφεύγουν. Σημαίνει επίσης ότι η επιθυμία του μαζί, αν είσαι μόνος/η, ενισχύεται και το μάτι και η καρδιά παίζουν πιο έντονα.

Ίσως μετά από καιρό εσωστρέφειας, τώρα που ο ανάδρομος Άρης που ήταν στο ζώδιό σου υποχωρεί στον Σκορπιό, έχεις ανάγκη να βγεις στον κόσμο, να συναναστραφείς με φίλους και γνωστούς, να ξεχαστείς από προβλήματα και καθημερινότητα που σε παραπίεσαν τελευταία.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής συνεχίζει να βρίσκεται στο φιλικό σου ζώδιο του Ταύρου. Αυτό σημαίνει ότι ευνοείται η δημιουργικότητα, ότι θέλεις αυτό που κάνεις, σκέφτεσαι ή προγραμματίζεις να σου δίνει αυτοπεποίθηση ή να περιέχει ένα σημαντικό κομμάτι του εαυτού σου. Από τη μια λοιπόν υπάρχει η ανάγκη να εκφράσεις τον εαυτό σου, από την άλλη οι σκέψεις σου, οι επιθυμίες σου, η προσοχή σου στρέφονται στον έρωτα, το σεξ, τα παιδιά, τη διασκέδαση, τους φίλους, το μέλλον, την καλή ζωή.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ωχ. Ο Άρης επιστρέφει στον Σκορπιό ανάδρομος και φέρνει στον προσκήνιο ή επαναφέρει θέματα που άπτονται της επαγγελματικής ζωής. Δυσκολεύουν οι συνθήκες; Υπάρχει ένταση στη δουλειά; Δυσανασχετείς επειδή άλλα σου έταξαν κι άλλα αντιμετωπίζεις; Σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να φύγεις; Νιώθεις στριμωγμένος/η; Το αντίδοτο ωστόσο αυτής της περιόδου ονομάζεται Αφροδίτη στους Διδύμους και σχετίζεται με διασκέδαση, παρέες, φίλους, εξόδους, λίγο πάρα πάνω σεξ, έντονα χαμόγελα και ματιές σε κάποιον/α που σου γυαλίζει (ακόμα κι αν είσαι σε σχέση δεν πειράζει να θυμάσαι το φλερτ που λειτουργεί αναζωογονητικά), καμία μακρινή βόλτα το σαββατοκύριακο.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΙΧΘΥΕΣ

Επικεντρώσου στις σχέσεις που ο Δίας ευνοεί στην Παρθένο. Έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις κάποιον που είτε θα σε κινητοποιήσει ερωτικά είτε θα σου ανοίξει μια επαγγελματική δίοδο. Κάποιος μπορεί να σου δείξει ένα καινούργιο δρόμο, κάποιος μπορεί να σου δώσει τη συμβουλή που θα σε ξεμπλοκάρει, κάποιος μπορεί να γίνει η αφορμή για να μπεις σε μια καινούργια πορεία. Ο Δίας δημιουργεί προϋποθέσεις, συνθήκες και συναντήσεις που σε βγάζουν στο μέλλον – μικρές ή μεγάλες οι ευκαιρίες, η ουσία είναι πως τις χρησιμοποιείς.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
Τυχαία Θέματα