David Beckham: Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι είναι ο τέλειος άνδρας

Είναι άνδρας που μπορεί να καταρρίψει κάθε μύθο γύρω από το αρσενικό φύλο. Έχει την τύχη να γίνεται μεγαλώνοντας όλο και πιο γοητευτικός αλλά παράλληλα να μένει σταθερά πιστός στην γυναίκα της ζωής του. Δεν χρειάζονται πολλές πληροφορίες για να θαυμάσεις τον David Beckham.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής πριν λίγες εβδομάδες συμπλήρωσε τα 41 του χρόνια ζωής, ενώ φέτος το περιοδικό People τον ανακήρυξε άνδρα της χρονιάς. Και γιατί όχι και ολόκληρης της

δεκαετίας; Ο Beckham παραμένει στο top των πιο εμπορικών ανθρώπων του εξωτερικού. Η ενασχόληση και η καριέρα του με το ποδόσφαιρο του έχουν χαρίσει το ιδανικό – τέλειο σώμα -ενώ το αρρενωπό πρόσωπο και τα γλυκά χαρακτηριστικά του είναι ικανά να σε «κολλήσουν» σε μία φωτογραφία του για αρκετά δευτερόλεπτα.

«Ποτέ δεν αισθάνομαι ότι είμαι ένα ελκυστικό, σέξι άτομο. Θέλω να πω μου αρέσει να φοράω ωραία ρούχα και ωραία κοστούμια και να με βλέπω και να αισθάνομαι καλά, αλλά εγώ ποτέ δεν θεωρώ τον εαυτό μου σέξι», θα δηλώσει.

Ο David Beckham παραμένει «ήρεμη δύναμη» στο πλευρό της συζύγου του Victoria. Η καθημερινότητα τους κάτι πολύ παραπάνω από άξια θαυμασμού. Ο David δεν διστάζει να επιμεληθεί στο στυλ των παιδιών του, να φροντίσει για την διασκέδαση τους, ενώ λίγο αργότερα θα ποζάρει ημίγυμνος στον φακό αποδεικνύοντας πόσο ικανός σε όλα του είναι.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο toratora.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα