Οι «ατελείωτοι αρραβώνες» του Hollywood: Ο γάμος αργεί…

Κάποιοι δεν έχουν χρόνο για γάμο. Άλλοι δεν βρίσκουν τον λόγο τελικά να παντρευτούν, ενώ κάποιοι άλλοι περιμένουν την κατάλληλη στιγμή και θα το κάνουν, όπως λένε, σύντομα. Από τον 22χρονο αρραβώνα της Oprah Winfrey, μέχρι την Jennifer Aniston που είπε το «ναι» αλλά δεν έχει ντυθεί νύφη ακόμη, αυτοί είναι οι top 5 «ατελείωτοι αρραβώνες» του Hollywood.

1

ΑΠΟ 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Jennifer Aniston &Justin Theroux

2 χρόνια αρραβωνιασμένοι

Μετά από 18 μήνες σχέσης, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκεστα 41α γενέθλια του Justin τον Αύγουστο του 2012. Μέχρι στιγμής, παραμένουν ανύπαντροι.

Δείτε περισσότερα Galleries Oprah Winfrey &Stedman Graham

22 χρόνια αρραβωνιασμένοι

Η μεγιστάνας των media αρραβωνιάστηκετον σύντροφό της το 1992. Μέχρι σήμερα παραμένουν ανύπαντροι. Όπως είχε δηλώσει για τον σύντροφό της η Oprah σε περσινή συνέντευξή της: «Αν ποτέ του πάρετε συνέντευξη θα σας έλεγε πως αν είχαμε παντρευτεί δεν θα είμασταν μαζί σήμερα«.

Δείτε περισσότερα Galleries Amy Adams &Darren le Gallo

6 χρόνια αρραβωνιασμένοι

Η Amy και ο αρραβωνιαστικός της γνωρίστηκαν το 2001 σε σχολή υποκριτικής και ξεκίνησαν να βγαίνουν έναν χρόνο αργότερα. Είναι αρραβωνιασμένοι από το καλοκαίρι του 2008. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί και μία κόρη, την Αviana που είναι 4 ετών. «Εκείνος θέλει να παντρευτεί και καταλαβαίνει ότι δεν έχω χρόνο. Όμως εκείνος είναι έτοιμος» είχε δηλώσει η ηθοποιός.

Δείτε περισσότερα Galleries Alessandra Ambrosio &Jamie Mazur

6 χρόνια αρραβωνιασμένοι

Το supermodel και ο επιχειρηματίας σύντροφός της είναι όχι μόνο είναι ζευγάρι σχεδόν δέκα χρόνια, αλλά έχουν αποκτήσει μαζί και δύο παιδιά, χωρίς ωστόσο να έχουν παντρευτεί ακόμη.

Δείτε περισσότερα Galleries Olivia Wilde &Jason Sudeikis

3,5 χρόνια αρραβωνιασμένοι

To ζευγάρι είχε σχέση έναν χρόνο όταν ο Jason Sudeikis αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην Olivia Wilde. Λίγο μετά τον αρραβώνα τους, ανακοίνωσαν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί, που ήρθε στον κόσμο πριν από επτά μήνες.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Alessandra Ambrosio, Amy Adams, Jennifer Aniston, Olivia Wilde, Oprah Winfrey

Keywords
Τυχαία Θέματα