Οι άγγελοι της Victoria Secret αποκαλύπτουν τα μυστικά ομορφιάς τους

08:01 8/4/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Μπορεί να ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά δεν χρειάζεται να σπαταλάτε μια περιουσία σε πανάκριβες κρέμες και θεραπείες σε ινστιτούτα ομορφιάς, ώστε να φαίνεστε λαμπερές και όμορφες. Η λύση βρίσκεται στην κουζίνα σας και πιο συγκεκριμένα στο ψυγείο σας. Γιατί η ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας, και δεν αναφέρομαι μόνο στη ψυχολογία, αλλά στην ισορροπημένη διατροφή, που αποτελεί σύμμαχο της υγείας και της νεανικότητας.

Τα Smoothies είναι ένας εύκολος

τρόπος για να ακτινοβολείτε από μέσα προς τα έξω, χωρίς να καταφύγετε στις κρέμες ή στις επεμβατικές λύσεις. Και επειδή τα μυστικά ομορφιάς δεν τα γνωρίζουν μόνο οι ειδικοί στο χώρο, αλλά και τα supermodels, η Miranda Kerr και η Candice Swanepoel, αποκαλύπτουν τι είναι αυτό που τις κάνει τόσο ελκυστικές – εκτός από τα γονίδια τους.

Το πράσινο Smoothie της Miranda Kerr

Η Miranda Kerr αποκαλεί αυτό το smoothie, βόμβα θρεπτικών συστατικών και βιταμινών! Το μυστικό βρίσκεται στο συνδυασμό των συστατικών, που καταπολεμάνε τις ελεύθερες ρίζες, χαρίζοντας ένα λαμπερό και χωρίς ρυτίδες δέρμα. Δείτε τη συνταγή παρακάτω.

Συστατικά:

1 ποτήρι γάλα καρύδας1 ποτήρι νερό καρύδας1 κουταλιά της σούπας Açai1 κουταλιά της σούπας μούρα1 κουταλιά της σούπας σπιρουλίνα1 κουταλιά της σούπας ακατέργαστη σκόνη κακάο1 κουταλιά της σούπας Maca σε σκόνη1 κουταλιά της σούπας σπόροι Chia1 1/2 κουταλιά της σούπας σκόνη πρωτεΐνης ρυζιού

Οδηγίες:

Ανακατέψτε όλα τα υλικά καλά και σερβίρετε σε ένα ποτήρι με πάγο.

Το detox Smoothie της Candice Swanepoel

To supermodel Candice Swanepoel ορκίζεται ότι το παρακάτω smoothie είναι ιδανικό για αποτοξίνωση και επίσης μπορεί να κάνει θαύματα στην επιδερμίδα σας.

Συστατικά:

1 κατεψυγμένη μπανάνα1 κουταλιά της σούπας πρωτεΐνη σε σκόνη1 φλιτζάνι βατόμουρα1 κουταλιά της σούπας Chia σπόροι2 κουταλιές της σούπας βούτυρο αμύγδαλου1 1/2 φλιτζάνια νερό καρύδας1 κουταλιά της σούπας σπιρουλίνα

Οδηγίες:

Ανακατέψτε και απολαύστε.

Keywords
Τυχαία Θέματα