Μια συναυλία που δεν θα πρέπει να χάσετε

Οι Pink Martini έρχονται στην Αθήνα για να μας ταξιδέψουν δύο βραδιές στους jazz ρυθμούς τους.

Συνδυάζοντας στη μουσική τους retro και jazz μοτίβα με pop ρυθμούς αλλά και στοιχεία από διαφορετικές κουλτούρες, οι Pink

Martini δημιουργούν ένα αισθησιακό κράμα, που διατηρεί τη φρεσκάδα του, ιντριγκάρει και μαγεύει το κοινό. Είναι από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα στο είδος τους και έχουν μεγάλη απήχηση στο ελληνικό κοινό.

Τραγούδια γνωστά, από όλο τον κόσμο αποκτούν κοινά σημεία αναφοράς μέσα από την επεξεργασία και ερμηνεία των Pink Martini. Τραγουδούν σε όλες τις γλώσσες και δίνουν το δικό τους μήνυμα μέσα από τις νότες και τις διαφορετικές μελωδίες που εν τέλει μπορούν να ακουστούν από όλους, πέραν των προσωπικών μουσικών προτιμήσεων. Οι γλώσσες δεν είναι πρόβλημα και η μουσική μεταδίδει το συναίσθημα και το μήνυμα του συγκροτήματος.

Αν θέλετε λοιπόν να απολαύσετε μία βραδιά που σας εγγυάται ότι θα σας ταξιδέψει από την γαλλική Ριβιέρα στα καμπαρέ της Νέας Υόρκης κι από εκεί στα βάθη της ανατολής, τότε δεν έχετε παρά να προμηθευτείτε ένα εισιτήριο για αύριο 16/5 ή για το Σάββατο 17/5.

More Info:
Γκάζι Live (Ιερά οδός 11, Γκάζι)
Σάββατο 17 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 21.00
Τηλ.: 210 6980044

Keywords
Τυχαία Θέματα