Γνωρίστε από κοντά τον τρόπο ζωής της Apivita

Σεμινάρια στο The APIVITA Experience Store.

Το The APIVITA Experience Store, ανοίγει τις πόρτες του στη γνώση και μοιράζεται τη πολύτιμη εμπειρία των 35 χρόνων δημιουργίας, έρευνας και καινοτομίας σε θέματα υγείας και ομορφιάς, προσκαλώντας το κοινό να γνωρίσει από κοντά τον τρόπο ζωής APIVTA μέσα από συζητήσεις, σεμινάρια και

workshop.
Στην αίθουσα Ιπποκράτης του The APIVITA Experience Store θα παρουσιάζονται από εξειδικευμένους συνεργάτες και επιστήμονες, μέσα από διαδραστικά και ζωντανά σεμινάρια, συμβουλές και προτάσεις που βρίσκουν πρακτικές εφαρμογές στην καθημερινότητά σας και φιλοδοξούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σας και να διευρύνουν τις γνώσεις σας.
Τα σεμινάρια ξεκινάνε τον Μάιο και τον Ιούνιο, με ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε θέματα ομορφιάς, υγείας , ευζωϊας, πολιτισμού και οικολογίας. Αρωματοθεραπεία, αποτοξίνωνση, διατροφή, βοτανολογία, μελισσοκομία, η ζωή στην πόλη μας, είναι μερικές μόνο από τις θεματικές που μπορεί καποιος να παρακολουθήσει στις εκδηλώσεις και στα σεμινάρια αυτά.
Ταυτόχρονα, για τους συμμετέχοντες θα ισχύουν εκπτώσεις, προσφορές αλλά και ειδικά πακέτα σε προϊόντα και υπηρεσίες.
Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στις πιο πράσινες, ζωντανές, σύγχρονες, ολιστικές, συναντήσεις για θέματα που αφορούν εμάς και την ποιότητα της ζωής μας, την ομορφιά και την υγιεία, στο κέντρο της Αθήνας, στο The APIVITA Experience Store, Σόλωνος 6 στο Κολωνάκι.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου για τον Μήνα Μάιο

Παρασκευή 16/5: Holistic Beauty Day

Συμβουλές ομορφιάς για ολιστική περιποίηση προσώπου. – Με την Εύα Πάνου, Brand Training Director της APIVITA.
Ώρα: 6.30μ.μ-7:30 μ.μ/Είσοδος Δωρεάν.

Σάββατο 17/5: Bees and the City

Εισαγωγή στον θαυμαστό κόσμο της κοινωνίας της μέλισσας. -Με τον Δρ. Αντώνη Τσαγκαράκη, Καθηγητή Μελισσοκομίας στο Ινστιτούτο Γεωπονικών Ερευνών.
Ώρα: 12-1:30 μ.μ/Είσοδος Δωρεάν.

Πέμπτη 22/5:Aromatotherapy A

Βασικές αρχές και χρήση των αιθέριων ελαίων. Με την Σοφία Τριάντου, αρωματοθεραπεύτρια, υπεύθυνη του APIVITA Natural Pharmacy στο APIVITA Experience Store.
Ώρα: 6:30μ.μ – 8μ.μ/Κόστος 10 Ευρώ.

Παρασκευή 23/5: Holistic Beauty Day

Συμβουλές ομορφιάς για ολιστική περιποίηση προσώπου.-Με την Εύα Πάνου, Brand Training Director της APIVITA.
Ώρα: 6.30μ.μ-7:30 μ.μ/Είσοδος Δωρεάν.

Σάββατο 24/5: All about Detox

Ολιστική προσέγγιση αποτοξίνωσης: βασικές συμβουλές, παρασκευή green smoothies, ασκήσεις - αναπνοές (Naam Yoga). – Με τη Σοφία Κουτσιανά, Health Coach και Yoga Teacher.
Ώρα: 12 – 2μ.μ/Κόστος 10 Ευρώ

Πέμπτη 29/5: Aromatotherapy B & International Bee Day

Πρακτική εφαρμογή καθημερινής χρήσης αιθέριων ελαίων, workshop παρασκευής μειγμάτων.-Με τη Σοφία Τριάντου, αρωματοθεραπεύτρια, υπεύθυνη του APIVITA Natural Pharmacy στο APIVITA Experience Store.
Ώρα: 6:30 – 8μ.μ/Κόστος 10 Ευρώ
Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας
Το κλείσιμο του σεμιναρίου με μια σύντομη ομιλία για τη μέλισσα και τα μελισσοκομικά προϊόντα.
Ώρα: 8μ.μ – 8:30μ.μ

Παρασκευή 30/5: Your Hair Talks

Συμβουλές για βαφή των μαλλιών στο σπίτι, μυστικά για εντατική περιποίηση των μαλλιών.Με τον Κίμωνα Γάζαρη, Nature’s Hair Studio Supervisor- APIVITA EXPERIENCE STORE.
Ώρα: 6:30 – 7:30 μ.μ

Σάββατο 31/5: Aromatherapy A+B

Βασικές αρχές και χρήση των αιθέριων ελαίων, πρακτική εφαρμογή, workshop παρασκευής μειγμάτων.-Με τη Σοφία Τριάντου, αρωματοθεραπεύτρια, υπεύθυνη του APIVITA Natural Pharmacy στο APIVITA Experience Store.
Ώρα 12-3μ.μ/Kόστος 15Ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο email [email protected], επισκεφθείτε το site ή τη σελίδα στο facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα