Μαύρο cropped top: 10 τρόποι για να φορέσετε το κομμάτι μπαλαντέρ

08:22 7/6/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Σίγουρα τα cropped tops έχουν αρχίσει να γίνονται σταθερό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, αφού είναι μια ιδιαίτερα καλή λύση για να τονίσουμε τη sexy πλευρά μας, χωρίς να το παρακάνουμε. Επειδή όμως είναι και ένα item που ενδεχομένως να φοβίζει πολλές από εμάς, σκεπτόμενες ότι ίσως δεν έχουμε τις κατάλληλες αναλογίες ή το απαραίτητο attitude για να το υποστηρίξουμε, θεωρούμε πως ήρθε η ώρα να καταρριφθεί η συγκεκριμένη άποψη και να αρχίσουμε να το περιλαμβάνουμε στα καθημερινά μας looks.

Ειδικότερα, μπορούμε για αρχή να επιλέξουμε

την πιο basic εκδοχή, δηλαδή ένα απλό μαύρο cropped top, το οποίο όπως θα είτε παρακάτω υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τρόποι για να το φορέσουμε, ακόμα και κάθε μέρα.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Μια full skirt με ένα εντυπωσιακό pattern, όπως το καρό ή το windowpane, θα αναδειχτεί με τον καλύτερο τρόπο αν φορεθεί με ένα απλό μαύρο cropped top.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα ψηλόμεσο παντελόνι και ένα ελαφρύ πανωφόρι θα σας επιτρέψουν να φορέσετε το cropped top σας στη δουλειά, χωρίς το αποτέλεσμα να δείχνει υπερβολικό.

Δείτε περισσότερα Galleries

Συνδυάστε το με high waisted jeans και ένα εντυπωσιακό ριγέ ή εμπριμέ blazer, για πιο bold αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το total black είναι πάντα μια καλή λύση και θα κάνει το μαύρο cropped top σας να μη δίνει τόσο «στόχο».

Δείτε περισσότερα Galleries

Φορέστε το με ένα casual boyfriend τζιν για ένα απλό αλλά ταυτόχρονα sexy σύνολο για τις βόλτες σας μέσα στην πόλη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Συνδυάστε την cropped γραμμή με την ασυμμετρία για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα δώσει αυτό το extra «κάτι» στο στιλ σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μια φούστα σε έντονη απόχρωση θα συνδυαστεί ιδανικά με το μαύρο cropped top σας, διατηρώντας μια ισορροπία ανάμεσα στο «ήσυχο» και το stylish.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το tartan φοριέται ακόμα και το καλοκαίρι, φέρνοντας αέρα βρετανικής αισθητικής στο look μας. Επειδή είναι εντυπωσιακό από μόνο του, η λύση ενός μαύρου cropped top φαντάζει ιδανική.

Δείτε περισσότερα Galleries

Επιλέξτε ένα cropped top σε off the shoulders γραμμή και θα έχετε συνδυάσει 2 super hot τάσεις σε ένα item!

Δείτε περισσότερα Galleries

Τέλος, για θηλυκές εμφανίσεις που μπορούν να σας βγάλουν ασπροπρόσωπες σε μια βραδινή έξοδο, φορέστε το black cropped top με μια full skirt σε ίδια απόχρωση.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: BLACK CROPPED TOP, cropped top, Street Style, καθημερινές εμφανίσεις, ΜΑΥΡΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ

Keywords
Τυχαία Θέματα