Μα τι σημαίνει επιτέλους ο Ανάδρομος Ερμής;

09:25 5/9/2016 - Πηγή: Jenny.gr

– Έχεις ξεμείνει από λεφτά και τρέχεις στη τράπεζα για να κάνεις ανάληψη. Με ανάδρομο Ερμή μπορεί να σου συμβούν τα εξής:

Α) Σου τρώει το μηχάνημα τη κάρτα.
Β) Το μηχάνημα σου ζητάει συγγνώμη, αλλά δεν έχει λεφτά.
Γ) Παθαίνεις black-out και ξεχνάς τον αριθμό του pin σου.

– Έχεις παραγγείλει από το Amazon τη βιογραφία των Beatles. Ο ανάδρομος Ερμής πάλι σε κέφια:

Α)

Σου έρχεται η βιογραφία του Καζαντζίδη
Β) Ο ταχυδρόμος σου παραδίδει μια κούτα με προφυλακτικά
Γ) Τον ταχυδρόμο συνοδεύει ένας κύριος. Όταν παραλαμβάνεις το δέμα ο κύριος σε συλλαμβάνει για εμπόριο ναρκωτικών μέσω αλληλογραφίας.

– Περιμένεις από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που έκλεισες να σε καλέσει για να υπογράψεις τα συμβόλαια, σε περίοδο ανάδρομου Ερμή.

Α) Ο ιδιοκτήτης σου ανακοινώνει ότι σου διπλασιάζει τη τιμή του διαμερίσματος επειδή ανέβηκαν οι αντικειμενικές αξίες της περιοχής – Άσπρα Χώματα.
Β) Τη μέρα που πας να υπογράψεις ο ιδιοκτήτης παθαίνει κρίση υπογλυκαιμίας και παίρνεις τους δρόμους για να του βρεις μια σοκοφρέτα.
Γ) Τη ώρα που πας να μπεις στο σπίτι του ιδιοκτήτη για να υπογράψεις στη πέφτει ένα μπουλντόγκ και βρίσκεσαι στο Λυσσιατρείο.

Επίσης σε περίοδο ανάδρομου Ερμή πρέπει να προετοιμάζεσαι ψυχολογικά για το παρακάτω χαριτωμένα: Να μην μπορείς να πάρεις αποφάσεις, ή όταν τις παίρνεις να είναι οι χειρότερες δυνατές. Να πηγαίνεις ταξίδι και στο δρόμο να μένεις από βενζίνη και τα βενζινάδικο να βρίσκεται δέκα χλμ μακριά. Να περιμένεις ένα σημαντικό τηλέφωνο και το τηλέφωνο να χτυπάει μόνο για να σε ρωτήσουν αν ενδιαφέρεσαι για το διακοσμητικό ψάρι τοίχου που τραγουδάει.

Να στέλνεις ερωτικό e-mail στο κορίτσι σου και να σου απαντάει κάποιος Τάσος με καλλιτεχνικό Λίτσα. Να βγάζεις λόγο σε ένα εταιρικό μίτινγκ και να ανακοινώνεις στα στελέχη σου πόσο «δυστυχισμένος» – ωχ – είσαι «που τους βλέπεις και πάλι». Για όλα φταίει ο ανάδρομος Ερμής, δηλαδή ο Ερμής που φαίνεται να κινείται ανάποδα, προς τα πίσω στο ζωδιακό κι αυτή η φαινομενική κίνησή του οφείλεται στη κίνηση της Γης πάνω στη τροχιά της.

Διαβάστε τη συνέχεια ανάλυσης του Γιώργου Πανόπουλου, εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα