Η απίστευτη photo της Selena Gomez χωρίς ρετούς

09:00 4/9/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Παρά την τάση του #iwokeuplikethis που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος τελευταία, πράγμα που σημαίνει ότι επώνυμες και μη κάνουν μια στροφή προς το πιο natural και ανεπιτήδευτο στιλ όταν πρόκειται να ανεβάσουν μια selfie, το να μπερδέψουμε την πραγματικότητα με τον airbrushed κόσμο του Instagram, όπου οι περισσότερες εμφανίζονται αψεγάδιαστες, είναι θα λέγαμε πανεύκολο.

Ευτυχώς βέβαια, υπάρχουν και εκείνοι που θέλουν να μας ανοίγουν τα μάτια

μία στο τόσο, όπως για παράδειγμα ο μακιγιέρ των celebrities, Hung Vanngo, ο οποίος επέλεξε να ανεβάσει το «πριν και μετά» από μία φωτογράφιση της Selena Gomez, δείχνοντάς μας τη διαφορά μετά την επεξεργασία.


Αριστερά λοιπόν βλέπουμε τη Selena μετά το μακιγιάζ και δεξιά βλέπουμε την ίδια λήψη, με λίγο «πειραγμένα» στοιχεία όπως η φωτεινότητα, το κοντράστ και ο χρωματικός τόνος.

Αυτό που μας άφησε βέβαια με το στόμα ανοιχτό είναι ότι, ναι μεν στη δεύτερη εικόνα όλα φαίνονται πιο έντονα και ελκυστικά, ακόμα και χωρίς ρετούς όμως η Selena δείχνει το ίδιο άψογη και πανέμορφη. Σκοπός βέβαια του όλου πράγματος ήταν να μας δείξει πως δεν χρειάζεται να ανησυχούμε αν στη selfie μας το δέρμα μας δεν δείχνει τόσο αψεγάδιαστο όσο μερικών άλλων κοριτσιών ή επωνύμων. Μάλλον όλα έχουν να κάνουν με τα φίλτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα