Κολιέ για…όλες τις χρήσεις!

Ένα εύκολο αξεσουάρ που μας λύνει τα χέρια.

Η πλειοψηφία των γυναικών τα αγαπάει και δύσκολα τα αποχωρίζετε από το στιλ της. Πέρα από μία ξεχωριστή «πινελιά» αποτελούν κι ένα εύκολο κομμάτι που μας χαρίζει ύφος και στιλ στη στιγμή κι αυτό μας κάνει να τα αγαπάμε ακόμη περισσότερο. Κάνουν δηλαδή απλή τη ζωή μας χωρίς προβληματισμούς γιατί με ένα μονόχρωμο t-shirt είμαστε έτοιμες! Δεν χρειάζεται λοιπόν να ξοδέψουμε χρόνο για να μετατρέψουμε το ντύσιμό μας σε ένα εντυπωσιακό look. Ανάλογα με το προσωπικό γούστο σας και την περίσταση μπορείτε να το επιλέξετε μεγάλο κι επιβλητικό κολιέ ή διακριτικό

χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα καταφέρει να τραβήξει την προσοχή. Οι πιο εκκεντρικές μπορείτε να συνδυάσετε πολλά κολιέ μαζί πετυχαίνοντας ένα μοδάτο αποτέλεσμα με «προσωπική σφραγίδα».

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Πέρα από μία ξεχωριστή «πινελιά» αποτελούν κι ένα εύκολο κομμάτι που μας χαρίζει ύφος και στιλ στη στιγμή κι αυτό μας κάνει να τα αγαπάμε ακόμη περισσότερο.

Oversized & stylish!

Κολιέ H&M.

Τα metallic κολιέ αναδεικνύουν υπέροχα τα black outfits σας.

Μετατρέψτε σε επίσημο το casual look σας απλά και μόνο με ένα εντυπωσιακό κολιέ.

«Σπάστε» τη μονοχρωμία στο ντύσιμό σας με ένα μεγάλο κολιέ.

Κολιέ Ekaterini.

Δεν χρειάζεται λοιπόν να ξοδέψουμε χρόνο για να μετατρέψουμε το ντύσιμό μας σε ένα εντυπωσιακό look. Αρκεί το κολιέ μας!

Κολιέ Accessorize.

Δώστε μποέμ διάθεση στο ντύσιμό σας απλά και μόνο με το κολιέ σας.

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα