Παγκόσμιος ψεκασμός: Ποιοι και γιατί ανακάλυψαν εξωγήινο να κόβει βόλτα στο φεγγάρι [βίντεο]

Πρόκειται τελικά για παγκόσμιο φαινόμενο που λαμβάνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις. Η φύση του ανθρώπου και η δράση του διαδικτύου τελικά ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Υπάρχουν δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έτοιμοι να πιστέψουν και να υποστηρίξουν με σθένος κάθε πιθανή και απίθανη θεωρία συνομωσίας. Από τους ψεκασμούς που απλώς δεν μας πιάνουν όλους έως τους... από κάτω. Σε αυτή την σειρά μυθοπλασίας, ο άνθρωπος θέλει εδώ και πολλά χρόνια να πιστέψει ότι δεν είναι μόνος του στο Σύμπαν και ότι μάλιστα

οι άλλοι πολιτισμοί είναι πιό προηγμένοι από τον δικό μας και μας βρίσκουν ενώ εμείς δεν μπορούμε ακόμη να τους εντοπίσουμε.

Σε αυτή τη λογική εντάσσεται το νέο viral του διαδικτύου, το βίντεο που αποδίδεται στη NASA και υποτίθεται πως δείχνει ένα ανθρωποειδές να κάθεται μόνο και έρημο στην επιφάνεια της σελήνης, προφανώς περιμένοντας το... λεωφορείο.
Προφανώς κανείς ποτέ δεν πρέπει να είναι απόλυτος για την ύπαρξη ζωής έξω από το δικό μας γαλαξία, αλλά μάλλον είναι υπερβολικό να δεχθούμε αυτή τη σκιά που προβάλλεται σε ένα αμφίβολης γνησιότητας βίντεο είναι η απόδειξη ότι υπάρχουν εξωγήινοι.

Πάντως οι ειδικοί είναι επιφυλακτικοί, αν και για όσους πιστεύουν, είναι απλώς... πουλημένοι.

Παντελής Ζαγοριανίτης

The post Παγκόσμιος ψεκασμός: Ποιοι και γιατί ανακάλυψαν εξωγήινο να κόβει βόλτα στο φεγγάρι [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα