Κερδίστε μια από τις 5 νέες κρέμες ματιών ‘THE ONE’, αξίας 95€ από την Symmetria

Μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε 5 τυχερές την απόλυτη φροντίδα αντιγήρανσης για την περιοχή των ματιών, την νέα ‘THE ONE non-surgical eye lift’ κρέμα ματιών από την Symmetria.

Η νέα κρέμα ματιών ‘THE ONE non-surgical eye lift’ είναι μια αντι-γηραντική κρέμα για την περιοχή των ματιών, με ενεργά συστατικά που μειώνουν τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια και αφήνουν την ευαίσθητη αυτή περιοχή λαμπερή και απαλή. Έχοντας

ως δραστικά συστατικά τα Dipalmitoyl Hydroxyproline , Argania Spinosa Kernel Oil (Argan Oil), Padina Pavonica και Vitis Vinifera (Grape) Leaf extract, η νέα κρέμα ματιών βοηθά στην πρόληψη και λείανση των ρυτίδων, την ενυδάτωση, την ανάκτηση της χαμένης ελαστικότητας του δέρματος και έχει τριπλή συσφικτική δράση αναγέννησης. Επίσης, ένα βασικό πλεονέκτημα της ‘THE ONE non-surgical eye lift’ είναι ότι δεν περιέχει parabens ή αλλεργιογόνα αρώματα.

Για εσάς που θέλετε να χαρίσετε στον εαυτό σας τη φροντίδα της ολοκληρωμένης αντιγηραντικής προστασίας, δεν έχετε παρά να ανακαλύψτε ολόκληρη τη σειρά ΤΗΕ ΟΝE που αποτελείται από την αντιγηραντική κρέμα ημέρας, ΤΗΕ ΟΝΕ Non surgical day lift και την αντιγηραντική κρέμα νύχτας, THE ONE Non surgical night lift.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπείτε στο διαγωνισμό για να κερδίσετε 5 κρέμες ματιών ‘THE ONE non-surgical eye lift’, αξίας 95€ η καθεμία, από την Symmetria.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 21/03/2013 στις 23:59

The post Κερδίστε μια από τις 5 νέες κρέμες ματιών ‘THE ONE’, αξίας 95€ από την Symmetria appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα