Η υγιεινή ζωή των stars

Τι τρώνε, τι πίνουν και πως γυμνάζονται.

Τα trends στους κύκλους των επωνύμων αλλάζουν συνεχώς, ο σκοπός όμως παραμένει ο ίδιος. Αυτό που θα τους κάνει να δείχνουν λαμπεροί και εντυπωσιακοί στις δημόσιες εμφανίσεις, αυτό θα χρήζεται αμέσως και το νέο hot thing.

Γυμναστική… στο πόδι!

Όταν η Jennifer Garner και η Kim Raver θέλουν να δώσουν έμφαση στην τόνωση του σώματος τους ώστε να δείχνουν τέλειες στην επόμενη ταινία τους τότε το μεγάλο όπλο τους γίνεται το Valslide.

Ένα φορητό fitness gadget το οποίο έχει δημιουργηθεί από την celeb trainer Valerie Waters και γυμνάζει το κάτω μέρος του σώματος με την βοήθεια κάποιων δίσκων που γλιστράνε κάνοντας τους μύες να δουλεύουν πιο σκληρά.

Κάτι για τι λιγούρα

Ναι και οι stars έχουν λιγούρες απλώς φροντίζουν να μην τις ικανοποιούν με τροφές γεμάτες περιττές θερμίδες. Για αυτό η Jennie Garth και η Mila Kunis προτιμούν σνακ όπως πατατάκια λαχανικών και τα πολύσπορα κράκερς τα οποία είναι ιδανικά αφού έχουν μόνο 100 θερμίδες και εάν είναι βιολογικά είναι ελεύθερα από γενετικά τροποποιημένες ουσίες και επικίνδυνα λιπαρά .

Το red carpet fast food

Δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο από μια χορταστική σαλάτα. Όταν η Jessica Biel και η Heather Locklear θέλουν να φάνε κάτι θρεπτικό, χωρίς πολλές θερμίδες το οποίο όμως θα τους δώσει την ενέργεια για να σταθούν στο κόκκινο χαλί επιλέγουν τη σαλάτα «Antioxidant Orchard salad» απο το Greenleaf Gourmet Chopshop η οποία περιλαμβάνει baby mixed greens, σταφύλια. σέλερι, καρύδια, κράνο, μπλε τυρί, μέντα, κόκκινο κρεμμύδι, αγγούρι, φράουλες, μούρα, συνοδευμένα με dressing από ρόδι, vinaigrette, αλάτι και μαύρο πιπέρι.

Σε φόρμα με πολεμικές τέχνες

Η Jennifer Aniston και η Kristin Davis ακολουθούν συχνά την Ιαπωνική άσκηση Budokon που τους βοηθάει να μείνουν γραμμωμένες και να έχουν ενέργεια.

Ένα διαιτητικό coctail

Πρόκειται για το αγαπημένο των Katy Perry και Salma Hayek και λέγεται «η πιο φρέσκια μαργαρίτα στον κόσμο» » με μόνο 160 θερμίδες ανά ποτήρι εν αντίθεση με την κανονική που έχει από 300 έως και 800. Αναμείξτε 2 μέρη Milagro tequila, ¾ μέρη νέκταρ agave, 1 μέρος φρέσκο χυμό lime. Χτυπήστε και σερβίρετε με τριμμένο πάγο και φέτες lime. Προσθέστε αλάτι ένα θέλετε

Πηγή: www.health.com

The post Η υγιεινή ζωή των stars appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα