Η τέλεια αποτοξίνωση μέχρι την Πρωτοχρονιά

Την ημέρα των Χριστουγέννων όλοι φάγαμε καλά και δοκιμάσαμε τις λιχουδιές που υπήρχαν στο γιορτινό τραπέζι. Επειδή όμως, οι γιορτές δεν τελειώσανε και επειδή μένουν ακόμα μερικές μέρες για την Πρωτοχρονιά, μπορείτε να κάνετε μια μέρα αποτοξίνωση, για να ξεφουσκώσετε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, οι λιχουδιές, όπως, κουραμπιέδες, μελομακάρονα,

δίπλες, υπάρχουν σε αφθονία μέσα στο σπίτι, αλλά αν νιώθετε την ανάγκη να καθαρίσετε τον οργανισμό σας από τις τοξίνες που φάγατε τις προηγούμενες μέρες, επιλέξτε το παρακάτω πρόγραμμα μιας ημέρας με φρούτα και λαχανικά.

Σε αυτή την αποτοξίνωση, καταναλώνετε για ημέρα μόνο ωμά φρούτα και λαχανικά. Μπορείτε να τα καταναλώσετε σε μορφή χυμού ή ολόκληρα, όμως μην αγοράσετε χυμούς πλούσιους σε ζάχαρη, αντ΄αυτού θα πρέπει να τους φτιάξετε μόνοι σας. Ο στόχος είναι να καταναλώσετε 1 με 2 λίτρα φρέσκου χυμού. Τα φρούτα και τα λαχανικά θα δώσουν στο σώμα σας τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία, για να λειτουργεί κανονικά. Επίσης, την ημέρα της αποτοξίνωσης καλό είναι να μην γυμναστείτε και μην κάνετε τίποτα κοπιαστικό, διαφορετικά υπάρχει η πιθανότητα να ζαλιστείτε. Τέλος, πιείτε όσο νερό επιθυμείτε, ώστε να διατηρήσετε το σώμα σας ενυδατωμένο και να αποφύγετε την πείνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα