Η γυμναστική της Heidi Klum

Το διάσημο μοντέλο διαθέτει καλλίγραμμα πόδια.

Δεν είναι τυχαίο ότι στις πρωινές αλλά και βραδινές της εμφανίσεις επιλέγει να φοράει ρούχα που αποκαλύπτουν τα πόδια της. Οι εντυπωσιακές τουαλέτες της έχουν πάντα κάποιο σκίσιμο και τα σορτς στα πρωινά looks είναι αρκετά κοντά.

Είναι ένα μέρος που γυμνάζει ιδιαίτερα η Heidi Klum. Συγκεκριμένα εκτός από την υγιεινή διατροφή που ακολουθεί και τα λίτρα νερού που καταναλώνει καθημερινά, γυμνάζεται τουλάχιστον 4 φορές τν εβδομάδα.

Με τον προσωπικό της γυμναστή ξεκινάει πάντα την προπόνηση με ασκήσεις stretching και στη συνέχει κάνει μία σειρά από αερόβιες. Κάνει κάθε φορά σχεδόν το ίδιο πρόγραμμα, το οποίο συγκεντρώνεται κυρίως στο μέρος των ποδιών της και των χεριών της.

Φυσικά δεν παραλείπει να κάνει κοιλιακούς και ραχιαίους. Στο τέλος πάντα ολοκληρώνει τη γυμναστική της με ασκήσεις stretching πάλι για να μην πιαστεί.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το διάσημο μοντέλο όλα αυτά τα χρόνια γυμνάζεται τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα. Ακόμη και στην εγκυμοσύνη της δε σταμάτησε τις προπονήσεις, τις οποίες όμως τις είχε προσαρμόσει στις αντοχές της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

The post Η γυμναστική της Heidi Klum appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα