Η επόμενη ημέρα από τον πολυσυζητημένο γάμο!

Το «επόμενο πρωί» για τον παντρεμένο πια George Clooney και τη σύζυγό του Amal Alamuddin φαίνεται να είναι το ίδιο λαμπερό όσο και το προηγούμενο βράδυ του γάμου τους. Οι δυο τους εμφανίστηκαν χαμογελαστοί και με την ευτυχία να λάμπει στα πρόσωπά τους στα κανάλια της Βενετίας ενώ στα χέρια τους γυάλιζαν οι ολοκαίνουριες βέρες.

Το δαχτυλίδι στο χέρι της Amal μάλιστα περιγράφεται από τους «ειδικούς» των περιοδικών μόδας ως μια «κομψή, διαμαντένια βέρα».
Στο δρόμο για τον πολιτικό του γάμο, που θα

γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί της Δευτέρας, το ζευγάρι ενδέχεται να αντιμετωπίσει κι ένα απρόβλεπτο εμπόδιο: Οι δημοτικοί υπάλληλοι της Βενετίας έχουν κυρήξει απεργία, γεγονός που σημαίνει ότι ο γάμος που είναι προγραμματισμένος να γίνει στο Δημαρχείο της Βενετίας, μπορεί και να ακυρωθεί.


Ένα μέλος του συνδικάτου των υπαλλήλων δήλωσε στην εφημερίδα The Telegraph: «Είναι σύμπτωση βεβαίως, αλλά ελπίζουμε πραγματικά ότι ο George θα εκφράσει της συμπαράστασή του προς τα αιτήματά μας».
Εν τω μεταξύ, μπορεί όλος ο κόσμος να αναφέρεται στο γεγονός ως «ο γάμος του Τζορτζ Κλούνεϊ», υπάρχει πάντως και μια ιστοσελίδα, που επέλεξε να δει το γεγονός «από άλλη σκοπιά». Πρόκειται για το γνωστό για τις φεμινιστικές του απόψεις thebusinesswomanmedia.com, όπου το θέμα τιτλοφορείται «Η διεθνώς καταξιωμένη δικηγόρος Αμάλ Αλαμουντίν παντρεύεται έναν ηθοποιό»!
Διαβάστε τη συνέχεια στο toratora.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα