Η επιδερμίδα μου βρήκε ξανά τη χαμένη της λάμψη!

Η λαμπερή επιδερμίδα αποτελεί μακρινός στόχος για πολλές γυναίκες. Το καυσαέριο, η λανθασμένη περιποίηση επιδερμίδας και η σκληρή καθημερινότητα στερούν από το πρόσωπό μας τη λάμψη που όλες χρειαζόμαστε. Ως beauty editor παρακολουθώ τα νέα προϊόντα της αγοράς και επιλέγω αυτά που αντιμετωπίζουν καλύτερα τα «προβλήματα» της επιδερμίδας μου.
Στο τελευταίο λανσάρισμα της Darphin για το λανσάρισμα των δύο νέων προϊόντων της, το «Lumière Essentielle Illuminating Oil Serum»

και την «Illuminating Oil Gel-Cream«, εντόπισα το προϊόν που μπορεί να χαρίσει στο πρόσωπό μου τη χαμένη του λάμψη και όχι μόνο…

Εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα με το νέο προϊόν της «Darphin«, «Lumière Essentielle Illuminating Oil Serum«, το οποίο και χρησιμοποίησα από την πρώτη κι όλας ημέρα. Στην καρδιά της σύνθεσης του serum βρίσκεται ο συνδυασμός από 7.000 μικροκάψουλες από 7 προσεκτικά επιλεγμένα αιθέρια έλαια, που χαρίζουν λάμψη: Tangerine, Orange, Neroli, Rose, Ylang Ylang, Cedarwood and Ginger. Οι δύο φάσεις που ενώνονται, αυτή του ελαίου και η φάση του νερού, κρύβουν το μυστικό της αίσθησης της αναζωογόνησης. Η κρυσταλλική υφή του του είναι εμπλουτισμένη με αναζωογονητικά θαλάσσια εκχυλίσματα από το Mer d’Iroise των γαλλικών ακτών. Η ενυδάτωση κρύβεται στο υαλουρονικό οξύ που περιέχει, ενώ η ανανέωση στο δέρμα προσφέρεται από το συστατικό της Ν-ακετυλο γλυκοζαμίνης.

Η δροσερή και αναζωογονητική υφή του, το απίθανο άρωμα του, το ορατό αποτέλεσμα λάμψης και φυσικά οι 7.000 μικροκάψουλες που κρύβει μέσα του αυτό το προϊόν, ήταν κάποια από τα χαρακτηριστικά που με έπεισαν ότι το συγκεκριμένο serum είναι αναγκαίο στην καθημερινότητά μου. Δεν προετοίμασε απλά την επιδερμίδα μου για την κρέμα, επιπλέον προσέφερε ενυδάτωση και κυρίως λάμψη. Η θαμπάδα της επιδερμίδας μου, λόγω των απαιτήσεων της καθημερινότητάς μου είναι πλέον παρελθόν. Τη θέση της έχει πάρει η λάμψη που με κάνει ξεχωριστή και μου χαρίζει αυτοπεποίθηση σε κάθε μου εμφάνιση.

Με την καθημερινή εφαρμογή, θα διαπιστώνετε με ένα κοίταγμα στον καθρέφτη σας αλλά και με ένα άγγιγμα στο πρόσωπό σας πως έχετε λαμπερό και απαλό δέρμα. Με άλλα λόγια αυτό που ζητάνε όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας, στιλ και προσωπικότητας.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσετε και στην εφαρμογή του προϊόντος. Μην ξεχνάτε ότι ο λαιμός και το ντεκολτέ είναι δύο εξίσου σημαντικά μέρη που πρέπει να εφαρμόζετε τα προϊόντα ενυδάτωσης. Κάνετε πάντα απαλές κινήσεις σε όλες τις περιοχές που προαναφέραμε, ασκήστε μία ελαφριά πίεση με τα χέρια στα μάγουλα, στο μέτωπο και το πηγούνι και τέλος πιέστε με τα δάχτυλά σας στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ σας.

Καμία ενυδάτωση όμως δεν τελειώνει στο serum, αντιθέτως με αυτό ξεκινάει. Με την παραπάνω διαδικασία έχετε χαρίσει λάμψη και απαλότητα στο δέρμα σας και τώρα πρέπει να του προσφέρετε ενυδάτωση.
Έχοντας εντυπωσιαστεί τόσο με το serum, δοκίμασα και την κρέμα της ίδιας σειράς, «Illuminating Oil Gel-Cream«. Η απαλή σύνθεση της κρέμας-gel που έμοιαζε με κασμιρένιο ύφασμα, με έκανε να νιώσω άνετα και υπέροχα κατά την εφαρμογή της στο πρόσωπό μου.

Διαθέτει συνδυασμό ελαίων που χαρίζουν άμεσα λάμψη και παρέχουν θρέψη στο τελείωμα. Μόλις λίγες ημέρες μετά την εφαρμογή της κρέμας διαπίστωσα ότι η επιδερμίδα μου έγινε ελαστική και λαμπερή. Πραγματικά ένιωθα ότι το δέρμα μου ακτινοβολεί και μαζί του κι εγώ!
Αξίζει να σας αναφέρω ότι σε βάθος χρόνου, με τη χρήση της «Illuminating Oil Gel-Cream» η φυσική άμυνα της επιδερμίδας ενισχύεται, κάτι που έχουμε όλες ανάγκες με την έντονη καθημερινότητα που ζούμε.

Το τελετουργικό της καθημερινότητάς μου πλέον είναι η εφαρμογή του serum «Lumière Essentielle Illuminating Oil Serum» που διορθώνει το δέρμα μου και στη συνέχεια, της κρέμας «Illuminating Oil Gel-Cream« που αναπληρώνει τα συστατικά που λείπουν από την επιδερμίδα μου.


Απολαμβάνω αυτή τη ρουτίνα μου, όσο τίποτα άλλο και ο λόγος είναι το αίσθημα λάμψης και αναζωογόνησης που νιώθω με το serum και την άνεση της φρεσκάδας, την ώρα που εφαρμόζω την κρέμα μου.
Φυσικά σε βάθος χρόνου, τα άψογα αποτελέσματα της ενυδατωμένης και λαμπερής επιδερμίδας μου, επιβραβεύουν ακόμα περισσότερο την καθημερινή μου περιποίηση!

Keywords
Τυχαία Θέματα