Τι ακριβώς συμβαίνει με τις πρόβες των μοντέλων της Victoria’s Secret;

Κάθε χρόνο, το fashion show της Victoria’s Secret κλέβει τις εντυπώσεις καθώς τα ομορφότερα μοντέλα του κόσμου μετατρέπονται σε sexy angels φορώντας μοναδικά εσώρουχα του fashion brand, ειδικά σχεδιασμένα για εκείνη την ημέρα. Φέτος, οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται πυρετωδώς για την φετινή παρουσίαση του show, στις 5 Δεκεμβίου στο Παρίσι.

Τι συμβαίνει όμως, όταν βλέπουμε

συγκεντρωμένες σε ένα δωμάτιο τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου να κάνουν πρόβα και να φορούν τα αποκαλυπτικά τους κοστούμια μαζί με τα εντυπωσιακά τους φτερά; Απλά μένουμε πρώτα άφωνες και μετά ενθουσιαζόμαστε! Τα top models, όπως η Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Taylor Hill και άλλοι άγγελοι της Victoria’s Secret, μας δίνουν μια μικρή γεύση από τις πρόβες που γίνονται για το fashion show της Victoria’s Secret 2016.

Όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω, το κατάστημα της Victoria’s Secret στο Παρίσι έχει μετατραπεί σε ένα μικρό παράδεισο, με τις καλλονές να κάνουν παιχνίδια στην κάμερα, να λένε διάφορα χαριτωμένα αστεία και να ποζάρουν με τα όμορφα κοστούμια τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα