Η ενυδάτωση των χεριών σας είναι απαραίτητη για το χειμώνα!

Το χειμώνα, δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα, η κρέμα χεριών.
Τα χέρια μας είναι πάντα εκτεθειμένα στο κρύο. Επιπλέον είναι τόσο ευαίσθητα, όσο είναι και το πρόσωπό μας. Αυτό σημαίνει ότι, το χειμώνα θα πρέπει να τα φροντίζουμε τόσο συχνά, όπως και το πρόσωπό μας.

Με άλλα λόγια θα πρέπει καθημερινά να βάζουμε κρέμα χεριών και να τα ενυδατώνουμε. Καλό είναι να κάνουμε και scrub μία φορά την εβδομάδα, για να έχουν ακόμα πιο βελούδινη υφή.
Σε καμία γυναίκα δεν αρέσει η ξηρή υφή και όψη. Για να την αποφύγετε

ξεκινήστε να βάζετε ενυδατική κρέμα ειδικά σχεδιασμένη για την περιοχή των χεριών.

Μία ακόμη σημαντική πληροφορία είναι ότι δεν πρέπει να ρίχνετε καυτό νερό επάνω τους, καθώς ξηραίνονται πιο εύκολα. Όταν κάνετε δουλειές φορέστε γάντια ή φροντίστε απλά η θερμοκρασία του νερού να είναι κανονική προς ζεστή!

Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι στις Σκανδιναβικές χώρες, όπου το κρύο είναι τσουχτερό, οι γυναίκες καθημερινά βάζουν αρκετή ποσότητα κρέμα; στα χέρια τους και στη συνέχεια φοράνε γάντια για περίπου μισή ώρα. Με αυτόν τον τρόπο τα χέρια τους δεν ξηραίνονται ποτέ. Δοκιμάστε το κι εσείς μια φορά, δεν έχετε να χάσετε κάτι.

1 ΑΠΟ 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Estee Lauder Δείτε περισσότερα Galleries NUXE Δείτε περισσότερα Galleries Bobbi Brown Δείτε περισσότερα Galleries Neutrogena Δείτε περισσότερα Galleries Clinique Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

TAGS: scrub χεριων, ενυδατωμενα χερια, ενυδατωση χειμωνα, ενυδάτωση χεριών, κρέμα χεριών, χειμώνας, χέρια

Keywords
Τυχαία Θέματα