Αυτά είναι τα 6 πράγματα που πετάτε ενώ δεν είναι άχρηστα

08:46 3/9/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Έχουμε πει πολλές φορές πως καλό είναι να μην πετάτε τίποτα στο σπίτι σας αν δεν έχετε προηγουμένως σκεφτεί πώς να το αξιοποιήσετε με εναλλακτικούς τρόπους. Μην πετάτε λοιπόν τίποτα -και ειδικά τα παρακάτω- και γλιτώστε χρήματα από το τίποτε!

Χερούλια συρταριών

Αν έχετε παλιά έπιπλα που σκοπεύετε να πετάξετε, βγάλτε τα χερούλια από τα συρτάρια και τις ντουλάπες και χρησιμοποιήστε τα στον τοίχο σας για να κρεμάτε φουλάρια, κασκόλ ή ακόμα και τσάντες. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να τα στερεώσετε καλά (με ούπα) σε τρύπες που θα ανοίξετε στον τοίχο.

Ρολό από

χαρτί τουαλέτας

Φανταζόμαστε πως πετάτε τα ρολά από τα χαρτιά υγείας που ξοδεύετε. Γιατί να μην κρατήσετε μερικά από αυτά ώστε να τα χρησιμοποιήσετε στην οργάνωση του γραφείου σας; Κόψτε τα στη μέση ώστε να έχετε δύο κυλινδρικά “μπολάκια”. Βάλτε τα στα συρτάρια του γραφείου σας και αποθηκεύστε εκεί συνδετήρες, πινέζες, γόμες ή ό,τι άλλο θέλετε.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: άχρηστα πράγματα, εναλλακτικοί τρόποι διακόσμησης, μεταποίηση, πράγματα που πετάμε, σπίτι

Keywords
Τυχαία Θέματα