Η Sarah Jessica Parker κάνει εκκαθάριση στην γκαρνταρόμπα της

Δεν θέλει να ξαναφορέσει τακούνια!

Η Sarah Jessica Parker φωτογραφήθηκε για το site net-a-porter και έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη, στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για την γκαρνταρόμπα που κατάφερε να αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια.«Νομίζω ότι φοράω μόνο το 7% των ρούχων που έχω στην ντουλάπα μου.» λέει η πρώην τηλεοπτική Carrie Bradshaw του “Sex and the City”. «Έχω πιο πολλά παντελόνια, jeans

και κοτλέ απ’ό,τι μπορούσα να φανταστώ ότι θα έχω στη ζωή μου. Έχω φορέματα που κρατάω και λέω “καλύτερα να μην το πετάξω γιατί μπορεί να το φορέσω σε κάποια περίσταση”. Τελικά αυτή η περίσταση δεν παρουσιάζεται ποτέ και γι’αυτό αυτό το Σαββατοκύριακο θα κάνω εκκαθάριση!»

Ως γνωστόν η Carrie Bradshaw είχε αδυναμία στα όμορφα και ακριβά παπούτσια. Ωστόσο – και παρά το γεγονός ότι στην εν λόγω φωτογράφιση φοράει τακούνια- όπως υποστηρίζει η Sarah Jessica, πρόσφατα ανακάλυψε ότι τα πόδια της είχαν παραμορφωθεί λόγω της μακροχρόνιας χρήσης τακουνιών, για τα γυρίσματα της σειράς, και όπως λέει πλέον σπάνια φοράει τακούνια. «Για σχεδόν 10 χρόνια , έτρεχα κυριολεκτικά πάνω σε τακούνια. Δούλευα 18 ώρες τη μέρα και δεν τα έβγαζα ποτέ. Φόρεσα όμορφα παπούτσια, το ένα ζευγάρι καλύτερο από το άλλο, και ποτέ δεν παραπονέθηκα. Αλλά μετά έκανα το “I Don’t Know How She Does It” και ήμουν πολύ σκεπτική για την γκαρνταρόμπα μου. Σκέφτηκα ότι (η Kate Reddy) δεν θα μπορούσε να αγοράσει καλά παπούτσια. Τότε αγόρασα (πιο φτηνά) και ο πάτος δεν ήταν δερμάτινος, αλλά πλαστικός, γλίστρησα καναδυό φορές και στραμπούληξα τον αστράγαλό μου. Πήγα σε έναν γιατρό και μου είπε “το πόδι σου κάνει πράγματα που δεν θα έπρεπε να κάνει. Αυτό εκεί το κόκκαλο… Το δημιούργησες εσύ. Δεν ανήκει εκεί.”

Όπως παραδέχεται, ο ρόλος της ως μητέρας ενός αγοριού και δύο δίδυμων κοριτσιών είναι μια πρόκληση. Πόσο διαφορετικό είναι να μεγαλώνει δύο κορίτσια από το να μεγαλώνει αγόρια; «Ω, θεέ μου. Δεν ξέρω τι συμβαίνει σε άλλα σπίτια, αλλά στο δικό μου είναι πολύ διαφορετικό και πολύ πιο δύσκολο. Ίσως το αξίζω- θα έπρεπε να έχω να κάνω με κορίτσια. Τα συναισθήματα είναι πιο έντονα. Οι καβγάδες για τα ρούχα; Έχω εκπλαγεί. Έχουμε ένα ολόκληρο σύστημα μόδας να δοκιμάσουμε και να παρακάμψουμε τους καβγάδες.»

Η ηθοποιός μίλησε επίσης για το πόσο θαυμάζει μία από τις πιο ισχυρές κυρίες του πλανήτη. «Είμαι μεγάλη φαν της Hilary Clinton. Θα απογοητευτώ πολύ εάν δεν βάλλει υποψηφιότητα (για Πρόεδρος των ΗΠΑ).»

Δείτε τι φόρεσε η Sarah Jessica στη φωτογράφιση:

Λευκό jacket Balmain, κοφτό σορτσάκι Dolce & Gabbana, δετό πουκάμισο Lanvin.

Φόρεμα Haider Ackermann, παπούτσια Saint Laurent by Hedi Slimane.

Jacket Victoria Beckham, body Ender Legard Corsetry,καλσόν Falke, παπούτσια Valentino.

Jacket Theory, παντελόνι και γόβες Saint Laurent by Hedi Slimane.

Photo Credits: net-a-porter.com

The post Η Sarah Jessica Parker κάνει εκκαθάριση στην γκαρνταρόμπα της appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα