Ανανεώστε το σπίτι και τους τοίχους σας κρεμώντας πράγματα που ήδη έχετε

Μπορείτε να αλλάξετε εντελώς την εικόνα ενός χώρου κρεμώντας στον τοίχο συλλογές από πράγματα που ήδη έχετε στην κατοχή σας. Εμείς σας έχουμε 8 πράγματα που θα μπορούσατε εύκολα να βάλετε στον τοίχο σας αναβαθμίζοντας τη διακόσμηση ολόκληρου του σπιτιού.

Χαλί

Μέχρι να έρθει η εποχή να στρώσουμε τα χαλιά μπορείτε να αξιοποιήσετε τα χαλιά σας για να διακοσμήσετε τους τοίχους. Βρείτε ένα όμορφο μικρό χαλάκι που ταιριάζει με τη διακόσμηση του χώρου σας και εκμεταλλευτείτε το κρεμώντας το στον τοίχο σας. Επειδή το χαλί έχει βάρος τα καρφιά είναι η καλύτερη επιλογή για να το τοποθετήσετε

στον τοίχο σας και να είστε σίγουροι πως δεν θα πέσει.

Τώρα αν βρείτε σε κάποιο κατάστημα κάποιο φθηνό χαλί με ιδιαίτερο σχήμα (όπως αυτό της εικόνας παρακάτω) αγοράστε το ώστε να το χρησιμοποιήσετε καθαρά και μόνο ως χειμερινό διακοσμητικό τοίχου.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: διακόσμηση τοίχου, ιδέες διακόσμησης, σπίτι

Keywords
Τυχαία Θέματα