Η Jennifer Lawrence μιλάει για τους φόβους της

Φοβάται τα φαντάσματα!

Η βραβευμένη με Oscar Jennifer Lawrence φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Fabulous. Η καστανή πλέον Jennifer, μίλησε στο περιοδικό για αυτό που φοβάται περισσότερο, για τη δημοσιότητα, αλλά και για το πώς ξοδεύει τα χρήματά της.

«Φοβάμαι τις αράχνες και τα φαντάσματα.», λέει η 22χρονη ηθοποιός. «Στην πραγματικότητα παρηγορούμαι όταν

αισθάνομαι ότι μπορεί να υπάρχει κάποιος διαρρήκτης στο σπίτι μου, σαν να λέω στον εαυτό μου: ‘Είναι πραγματικό άτομο αυτό που μπήκε στο σπίτι μου και όχι φάντασμα.’, ανακουφίζομαι».

Η Jennifer υποστηρίζει ότι η δημοσιότητα δεν έχει αλλάξει καθόλου τον χαρακτήρα της, αν και κάποιες φορές την κάνει να αισθάνεται περίεργα σε σχέση με τους άλλους. «Υπάρχει κάτι σαν θλίψη όταν κοιτάζεις τον άλλον στα μάτια και συνειδητοποιείς ότι σε βλέπει με έναν συγκεκριμένο τρόπο, σαν να μην είσαι πραγματικά εσύ. Δεν περπατάω έξω νιώθοντας διάσημη. Περπατάω και αισθάνομαι όπως αισθανόμουν όλη μου τη ζωή, δεν είναι παρά μόνο όταν μιλάω σε κάποιον και βλέπω στα μάτια τους ότι είμαι διαφορετική. Με κάνει και αισθάνομαι αμήχανα.»

«Νιώθω διαρκώς υπερήφανη που δεν προλαβαίνω να αισθανθώ ‘ψώνιο’. Μεγάλωσα αναγνωρίζοντας την αξία των χρημάτων, έχω σεβασμό για τα χρήματα, ακόμα κι όταν έχεις πολλά. Γι’αυτό είναι δύσκολο με τα mini-bars, λες ‘ναι’, μπορώ να αγοράσω μία Snickers bar που κοστίζει 6 δολάρια, αλλά κάτι δεν πάει καλά με αυτό! Οδηγώ ακόμη το ίδιο αμάξι που οδηγώ εδώ και καιρό και δεν έχω ακόμα αγοράσει σπίτι.», είπε, μιλώντας για το γεγονός ότι παρά την αναγνώρισή της, η ίδια παραμένει απλή, χωρίς να ζει μία glamorous ζωή στο Hollywood.

Η Jennifer Lawrence στο εξώφυλλο του Fabulous.

The post Η Jennifer Lawrence μιλάει για τους φόβους της appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα