Για ψώνια με τα παιδιά

Μερικά tips για να μην ταλαιπωρηθείτε εσείς και τα παιδιά σας.

Η έξοδος με τα παιδιά μπορεί να είναι ευχάριστη αλλά ταυτόχρονα και κουραστική. Όταν δε η έξοδος έχει να κάνει με ψώνια τότε τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο. Είναι πολύ εύκολο να προκύψει γκρίνια, πίνα και δίψα και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα άμεσα. Υπάρχουν όμως μερικά tips που θα σας διευκολύνουν και θα μετατρέψουν τα ψώνια σας σε μία ευχάριστη διαδικασία.

• Βρείτε το σωστό timing. Αποφύγετε τις ώρες αιχμής

και διαλέξτε μία ώρα που η κίνηση στην αγορά θα είναι περιορισμένη.

• Πριν την έξοδό σας φροντίστε τα παιδιά σας να είναι ξεκούραστα, να έχουν φάει και να έχουν επισκεφτεί την τουαλέτα. Έτσι μειώνετε αρκετές από τις πιθανότητες να γκρινιάξουν.

• Βρείτε τρόπους να τα απασχολείτε όταν αρχίζουν να βαριούνται. Μερικά μικρά παιχνίδια χωράνε σίγουρα σε μία shopping bag.

• Δώστε τους ρόλους, πείτε τους ότι πρέπει να σας βοηθήσουν κι έτσι θα αισθάνονται ότι προσφέρουν.

• Δώστε τους ένα κίνητρο για να είναι υπομονετικά. Ένα αγαπημένο τους γεύμα στο τέλος της μέρας, ένα παγωτό ή ό, τι άλλο μπορεί να τα ευχαριστήσει σίγουρα θα τα κρατήσει πιο ήρεμα καθ’ όλη τη διάρκεια.

• Πείτε όχι όταν θέλουν να αγοράσουν όλο το μαγαζί και προσπαθήστε να τους εξηγήσετε το λόγο. Πείτε τους ότι μπορούν να διαλέξουν κάτι που θέλουν περισσότερο απ’ όλα.

Αν είστε ευέλικτες και υπομονετικές τότε τα ψώνια με τα παιδιά θα μετατραπούν σε μία ευχάριστη βόλτα.

The post Για ψώνια με τα παιδιά appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα