Εναλλακτικό french style για τα νύχια

Το γαλλικό στιλ μανικιούρ είναι πασίγνωστο σε όλες τις γυναίκες, φυσικά! Συνηθίζουμε να το βλέπουμε σε παστέλ αποχρώσεις, κυρίως. Δίνει την αίσθηση ότι τα νύχια είναι καθαρά και υγιή. Είναι μία επιλογή κλασική και σικάτη.

Το γαλλικό style προχώρησε στο archy french. Εκτός από το ροζ, το λευκό, το nude, το χρώμα, η χρυσόσκονη και διάφορα μοτίβα εμπνευσμένα από την τέχνη επιβάλλονται σε αυτό το είδος μανικιούρ.

Διατηρείτε

τη βασική φιλοσοφία του γαλλικού αλλά στη θέση των παστέλ χρωμάτων επιλέξτε κάτι πιο έντονο ή και σκούρο, αλλά γενικά κάτι διαφορετικό, που να ξεφεύγει από το κλασικό.

Το archy french είναι το απόλυτο trend για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Σίγουρα με αυτήν την επιλογή θα ανανεώσετε το look σας.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Archy french nails, γαλλικό μανικιούρ

Keywords
Τυχαία Θέματα