Ένα προϊόν -3 χρήσεις- μαγικά αποτελέσματα

Πώς θα σας φαινόταν να είχατε στο νεσεσέρ σας ένα προϊόν ιδανικό για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά; Ενισχυμένο με όλα εκείνα τα ευεργετικά συστατικά που προσφέρουν ενυδάτωση, φροντίδα και αντιγήρανση, το Cleria Dry Oil είναι το απαραίτητο προϊόν ομορφιάς.

Το έλαιο μαστίχας βοηθάει στην αύξηση της πυκνότητας και της ελαστικότητας της επιδερμίδας καλύπτοντας έτσι τυχόν ανάγκες αντιγήρανσης. Την πολύτιμη ενυδάτωση προσφέρει το έλαιο Camellia που περιέχει το Cleria Dry Oil, ενώ τα φυσικά λιπαρά οξέα Ω3-Ω6 ενισχύουν την άμυνα του δέρματος, εμποδίζοντας ταυτόχρονα τη διαδερμική απώλεια

νερού.

Το σύνθεση του Cleria Dry Oil βοηθά στην παραγωγή της πρωτεΐνης Klotho. Πρόκειται για μία πρωτεΐνη, η οποία επιβραδύνει σημαντικά τα σημάδια της γήρανσης. Η αντιγηραντική της δράση συνδέεται με τη διαδικασία επιδιόρθωσης του DNA και την κυτταρική αποτοξίνωση γι’ αυτό κι έχει ονομαστεί από τους επιστήμονες ως η «πρωτεΐνη της νεότητας.

Εκτός από τα ενυδατικά και αντιγηραντικά “προσόντα” του, το Cleria Dry Oil διαθέτει και καταπραϋντικές ιδιότητες χάρη στους φυσικούς εστέρες OGT που έχουν την ικανότητα να αποκαθιστούν την ερεθισμένη επιδερμίδα.

Χρησιμοποιήστε το άφοβα σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας, ενώ το διακριτικό του άρωμα θα σας δώσει και μία αίσθηση αρωματοθεραπείας που θα σας συνεπάρει.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα