5 λόγοι που αξίζει να παρακολουθήσουμε το “Chasing Life”

Η April Carver (Italia Ricci) έχει μόλις μπει στα 24 και προσπαθεί να βάλει τη ζωή της σε τάξη, όταν ξαφνικά πληροφορείται ότι πρέπει να αντιμετωπίσει μία σοβαρή ασθένεια. Αυτή είναι η βασική ιστορία για να αρχίσει η ιστορία του “Chasing Life” που αξίζει να παρακολουθήσουμε. Εκτός από το story που θα από μόνο του είναι ελκυστικό, μάθετε 5 ακόμα λόγους που αξίζει να βάλετε στις τηλεοπτικές σας συνήθειες το “Chasing Life”.

Πρόκειται για ένα σενάριο που σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό σε γεγονότα που μπορεί κανείς να συναντήσει στην καθημερινότητά του, στην πραγματική ζωή.H ιστορία της April δεν
είναι μελοδραματική. Οι αντιδράσεις της και οι εξελίξεις φαίνονται φυσιολογικές, χωρίς ίχνος υπερβολής και συναισθηματικής εξάντλησης του τηλεθεατή που θα κατέληγαν τη σειρά σε μία δακρύβρεχτη ιστορία.Η σειρά έχει πολύ χιούμορ, γεγονός που δεν κάνει το θλιβερό συμβάν να μονοπωλεί το ενδιαφέρον και αποφορτίζει την ατμόσφαιρα.Η αρρώστια της April έχει επηρεάσει τόσο τις διαπροσωπικές της σχέσεις όσο και τη δουλειά της. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κανείς τη σχέση της April με την οικογένειά της αλλά και με τους φίλους και συναδέλφους της. Φυσικά, ο έρωτας είναι μέσα στη ζωή και η April καλείται να αντιμετωπίσει κι αυτό.Η σειρά προβάλλει δυνατά πρότυπα χαρακτήρων, κυρίως γυναικείων. Η April να και γυναίκα παρουσιάζεται έτοιμη να αντιμετωπίσει τη δυσκολία που της συνέβη σε μία παραγωγική περίοδο της ζωής της και φαίνεται να τα καταφέρνει πολύ καλά.

Παρακολουθήστε το Chasing Life κάθε Πέμπτη βράδυ στις 22.00 στο OTE CINEMA 4HD στον OTE TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα