Τα μυστικά πίσω από τις καλύτερες celeb αλογοουρές

Ένα στοιχείο στο οποίο επικεντρωνόμαστε πάντα, όταν πρόκειται για celeb looks, είναι φυσικά τα λαμπερά και άκρως προσεγμένα hairstyles, στις επίσημες εμφανίσεις τους, αλλά και τα πιο χαλαρά και ανέμελα looks που επιλέγουν στην καθημερινότητά τους.

Μία γενικότερη τάση που κυριαρχεί στις προτιμήσεις των διάσημων γυναικών του Hollywood είναι και τα ponytails, τα οποία μοιάζουν να λατρεύουν, παρά τον απλό τους χαρακτήρα. Sleek και λαμπερές, ιδιαίτερες ή πιο ατημέλητες, οι αλογοουρές των stars

αποτελούν πάντα μια καλή έμπνευση και για τα δικά μας looks, ενώ κάποια μικρά μυστικά που εφαρμόζουν μπορούν να δώσουν στο χτένισμά μας αυτό το έξτρα «κάτι» που θα μετατρέψει ένα τόσο απλό χτένισμα σε κάτι πραγματικά εντυπωσιακό.

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η Hailey Baldwin επέλεξε να στολίσει τη βάση της κοτσίδας της με μια πλεξίδα, πηγαίνοντας το χτένισμα σε άλλο επίπεδο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το απόλυτα sleek χτένισμα της Bella Hadid ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο τυλίγοντας μια τούφα γύρω από τη βάση της αλογοουράς της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αφού πιάσετε την αλογοουρά σας, δημιουργήστε χαλαρούς κυματισμούς με ένα ψαλίδι για μπούκλες, τους οποίους θα ανοίξετε με μια φαρδιά βούρτσα, για αποτέλεσμα παρόμοιο με της Blake Lively.

Δείτε περισσότερα Galleries

Για να πετύχετε το ανέμελο αποτέλεσμα της Gigi Hadid, μην παραλείψετε να κρεπάρετε ελάχιστα τη βάση της κοτσίδας σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

H πανέμορφη Olivia Wilde αποφάσισε να ταιριάξει το αξεσουάρ των μαλλιών της με το outfit της δημιουργώντας ένα απόλυτα εντυπωσιακό, φουτουριστικό αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Karolina Kurkova δημιούργησε μια εντυπωσιακή αλογοουρά, η οποία ξεκινά από ένα περίτεχνο πιάσιμο και καταλήγει σε απλό ponytail.

Δείτε περισσότερα Galleries

Χρησιμοποιήστε ένα προϊόν για σταθερό κράτημα, προκειμένου να πετύχετε το απόλυτα sleek αποτέλεσμα της Adriana Lima. Ολοκληρώστε με ένα ωραίο αξεσουάρ στη βάση της αλογοουράς σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αφήστε μερικές τούφες ελεύθερες, ώστε το αποτέλεσμα να μοιάζει πιο φυσικό και χαλαρό, όπως το look της Barbara Palvin.

Δείτε περισσότερα Galleries

Για λαμπερό αποτέλεσμα, σαν αυτό της Selena Gomez, μην παραλείψετε να περάσετε την αλογοουρά σας με ένα λαδάκι μαλλιών, για έξτρα λάμψη και ζωντάνια.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: ponytail, sleek αποτέλεσμα, αλογοουρά, ίσιο hairstyle

Keywords
Τυχαία Θέματα